Muista lomailla joka päivä

Tällä kertaa haluan jakaa erään kurssin terveisiä! Tee elämästäsi yksinkertaista: rauhoita se, havainnoi. Päätä katsella, kuunnella, haistaa ja tuntea viiden minuutin ajan kaikkea, mitä ympärilläsi on. Jos et kykene heti 5 minuuttiin, aloita minuutista. Pysähdy ja kysy itseltäsi, miten oikeasti voit. Kuuntele vastaustasi. Tee asialle jotain, ellei vastaus miellytä.

Hyväksy itsesi. Itsensä hyväksyminen, juuri sellaisena kuin olemme, on ehkä jaloin teko, mitä itselleen voi tehdä. Hiljenny hetkeksi. Hiljentyminen antaa meille hetken tauon arkiseen elämäämme. Hiljentyminen on kuin se pieni loma päivittäin. Sulje silmäsi, rentoudu ja hyväksy kaikki mitä koet. Älä luokittele tai määrittele. Ole vain – just be!

Visualisaation voima on suuri. Jos oikeasti tahdomme jotain, edesauttaa tahtomme toteutumista paljon se, että ajattelemme ja tunnemme tahtomaamme asiaa.

Helppoja neuvoja, mutta vähemmän helppoja noudattaa. Toivotamme sinulle hyviä minilomia ja kesälomaa!

Marjut Myllymäki

Toimitusjohtaja

Luontaistuntija-ketju

Lehden muita artikkeleita

Turvallisesti auringossa
Aurinkokapseleilla valmistat ihosi auringon säteisiin. Kapseleita on erilaisia: useimmiten ne sisältävät...
Lue
Kilpirauhanen tarvitsee jodia ja seleeniä
Kilpirauhasen toimintahäiriöt Kilpirauhanen on pieni perhosen muotoinen elin kaulassa aivan aataminomenan alapuolella...
Lue
Ritva Oksanen: Luotan siihen, että elämä kantaa
– Ollessani syksyllä Shanghaissa minua pyydettiin tulemaan sinne esiintymiskiertueelle, mutta todettava oli, että matka...
Lue