Mirjan kokemukset serrapeptaasista

Espoolainen Mirja Kiri, 70, on työskennellyt vuosia liikealalla. Mirja on kouluttautunut fytonomiksi ja toimii edelleen luontaistuotealalla, muun muassa messuesittelijänä.

Mirja on aina arvostanut luontoa ja luonnollisuutta, ja hänellä on kaupungin palsta, jossa hän viljelee muun muassa eri perunalajikkeita.

– Se on mukavaa, vie ajatukset pois kielteisistä asioista ja antaa vielä lisäksi sopivasti liikuntaakin. Viime vuoden sato oli mahtava, Mirja kertoo iloisena.

Ongelmana Mirjalla on viime vuosina olleet nivelet. Kerrankin Espanjan matkalla piti mennä hienoon linnaan lounaalle, Mirja kertoo. Nilkat tekivät tenän, niin ettei bussin penkistä päässyt kuin kahden ronskin miehen avustuksella. Lopulta Mirja ihan raahattiin ravintolaan sisälle. Yleensä ravintolasta raahataan ulos, nauraa Mirja. Suomessa Mirja meni terveyskeskukseen, jossa todettiin nivelrikko. Mirja ei ole mitenkään lääkevastainen, mutta halusi kokeilla vaivan hoitoa ensiksi luontaisilla keinoilla.

2016 loppukesästä hän alkoi ottamaan 200 000 yksikköä serrapeptaasia kolmesti päivässä. Parin kuukauden päästä hän siirtyi yhteen 100 000 yksikön kapseliin päivässä. Tällä annostuksella hän on jatkanut ihan tähän saakka, ja pärjännyt tosi mukavasti. Annostus on nyt melko pieni, mutta siitä Mirja ei aio luopua. 

Mirja kertoo messutyöskentelyn olevan melko rasittavaa. Seisotaan pitkiä aikoja kovalla betonilattialla ja on kaikuva meteli ympärillä. Silti se on mitä antoisinta työtä. Siinä Mirja on kuullut monia myönteisiä kokemuksia serrapeptaasin käyttäjiltä.

Omasta serrapeptaasin käytöstään Mirja kertoo, että hän ottaa sitä yleensä aamulla ensimmäiseksi. Tietenkin jos jostain syystä iskee aamukiire, hän ottaa sen sitten päivällä.

– En voi mitään yleispätevää neuvoa antaa serran kokeilijoille, kun jokainen ihmiskeho on oma yksilönsä ja reagoi myös eri luonnonaineisiin yksilöllisesti. Omat kokemukseni siitä ovat erinomaisia ja samanlaisia kommentteja saan kuulla jatkuvasti muilta käyttäjiltä, sanoo Mirja lopuksi.
 

Tervetuloa asiantuntevaan Luontaistuntija-myymälään!

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.6.-1.7.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Kollageenin ja hyaluronihapon tehoyhdistelmä hellii ihoa
  Ikääntyminen näkyy ihossa – mikä avuksi? Kehon kyky uudistua ja tuottaa kollageenia alkaa heikentyä noin...
Lue
Lesitiini avuksi fitnessharrastajille ja monille muillekin
Soijalesitiini on soijapavuista valmistettu luonnollinen ravintoaine. Vähiten prosessoituna lesitiiniä voi nauttia...
Lue