Miksi tarvitsemme proteiinia?

Proteiinit ovat välttämättömiä elimistömme toiminnalle. Niiden tehtävänä on toimia kehossa suoja- sekä energiaravintoaineina. Lihasmassan ylläpitämiseksi ruokavaliosta pitäisi saada riittävä määrä proteiinia. Proteiinit muodostuvat aminohappoketjuista, joilla on monta eri tehtävää kehossamme.

Proteiinin tarve vaihtelee elämäntilanteen ja aktiivisuuden mukaan. Erityistä huomiota proteiinin saantiin tulee kiinnittää laihduttaessa, aktiivisesti liikuttaessa sekä ikääntyessä. Esimerkiksi aktiiviliikkujien ja ikäihmisten ruokavaliossa proteiini edistää lihasmassan säilymistä ja luuston pysymistä kunnossa. Ikääntyessä proteiinin tarve myös kasvaa. Laihduttajaa proteiini auttaa säilyttämään lihakset laihdutuksen aikana.
 

Herne- ja kauraproteiini – vegaaninen proteiinijauhe

Better4Youn kasviperäinen proteiinijauhe on herne- ja kauraproteiinin yhdistelmä, joka muodostaa täydellisen aminohappokoostumuksen. Tuotteen proteiinipitoisuus on peräti 85 %, ja se sopii erinomaisesti välipalaksi, palautukseen, lihasmassan kasvuun ja dieetin aikana. Tuote on myös erinomainen proteiinilisä ikäihmisille. Kasvisyöjille on usein haaste saada ruokavaliosta kaikki välttämättömät aminohapot, silloin Herne-ja Kauraproteiinijauhe on loistava vaihtoehto. 

Käyttöohjeet: 1–2 annosta päivittäin (annosmitta pakkauksessa). Käytä vaikka smoothieen, jugurttiin tai puuroon sekoitettuna, tai nauti sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna. 

Luonnolliset raaka-aineet. Laktoositon ja sokeriton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Makeutettu luonnollisella stevialla. Kolme makua: vanilja, suklaa ja mansikka/vadelma.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.5.–31.5.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Aivosi tarvitsevat rasvaa
Yhä nuoremmilla esiintyy hermoston häiriöistä kertovia merkkejä kuten kohtuutonta väsymystä, uupumusta,...
Lue
Muistatko vielä, miltä kostea ja kimmoisa iho tuntuu?
Puhdas+ New Skin on uusi ihonhoitosarja, joka korjaa ja uudistaa ihoa. Se sopii hyvin myös herkän ihon hoitoon. Tuote...
Lue