MikroVeda® Life Fermentoitu maitohappobakteeri-kasviuutevalmiste

Kävin MikroVeda® Lifen lanseeraustilaisuudessa, jossa luennoi mm. fytonomi Altti Parviainen. Pidin luennon asiasisältöä mikrobeista sekä tuotteessa olevista terveysvaikutteisista rohdoksista hyvin mielenkiintoisena. Olen itse käyttänyt pullollisen tätä valmistetta. Pidän sitä ensikokemukseni perusteella hyvin aktiivisena, konsentroituna ja tehokkaana maitohappobakteerijuomana.

MikroVeda® Life on kaskadifermentaatiolla valmistettu. Se sisältää laajan kirjon maitohappobakteereita sekä terveysvaikutteisia rohdoksia ja on mielestäni paras mikrobivalmiste mitä saatavilla on. Tuotteessa on 20 eri rohdosuutetta. Luomulaatuiset rohdokset ovat tiiviimpiä terveysvaikutteisten fytokemikaalien ja antioksidanttien lähteitä kuin korkealaatuisinkaan ruoka. Useat Mikrovedan sisältämät rohdokset ovat sellaisenaan arvostettuja fytoterapiassa.

MikroVeda® Life sisältää fermentoitua entsyymiä ja 33 eri maitohappobakteerikantaa. Päiväannoksessa on noin 25 miljardia maitohappobakteeria. Mikrobien ja kantojen lukumäärä ovat merkittäviä laatutekijöitä, samoin kuin niiden kyky elää ja toimia yhdessä.

Ilman mikro-organismeja ei olisi elämää

Mikro-organismit ovat elämän perusta, ja niissä on planeettamme elämän kannalta tärkeitä geokemiallisia aineyhdistelmiä. Ne vaikuttavat koko maapallon ilmastoon sekä meihin ihmisiin.

Kaikkialla planeetallamme on käynnissä mikrobiprosesseja, joissa jätteet hajotetaan ja useimmin muunnetaan hyödyllisiksi aineiksi. Samoin toimivat myös efektiiviset mikro-organismit suolistossamme, joita Mikroveda Life sisältää. Useissa tutkimuksissa on osoitettu, että ne poistavat myrkkyjä kehosta ja / tai kuluttavat jäteainesta. Efektiiviset mikro-organismit siis puhdistavat suolistoamme kuona-aineista. Näin ollen voimme parantaa myös tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä.

Ruuansulatuskanavassa elää mikrobeja, jotka käsittelevät ravintomme ja tuottavat entsyymejä, vitamiineja ja antioksidantteja, jotta kehomme soluille saadaan riittävästi terveellisiä alkuaineita. Kaikki riippuu myös ruuan laadusta ja ruuansulatuskanavan eliöstön laadusta. Monilla ihmisillä on suolisto-ongelmia, koska heidän suolistofloorassaan ei ole riittävästi mikrobeja tai ne ovat vääränlaisia.

Hyvä luonnollinen suolistofloora on tärkeää ruuansulatuksen kannalta, ja se tukee elimistömme hyvinvointia sekä lisää ravinnon tärkeiden aineosien (kuten kalsium, magnesium, rauta, sinkki, kupari ja vitamiinit) biologista hyväksikäytettävyyttä. Oikeanlaiset mikro-organismit kehittävät tervettä bakteerikantaa suolistoon. Tämän seurauksena yleinen hyvinvointimme kohenee ja vatsan toiminta paranee mm. maitohappobakteerien vaikutuksesta.

Maitohappobakteerit ja entsyymit samassa tuotteessa

Probioottiset, efektiiviset mikro-organismit fermentoivat yrtit niin, että niistä saadaan tiivistetyssä muodossa vitamiineja, antioksidantteja, mineraaleja ja soluille energiaa. Lisäksi entsyymit edistävät kehomme energiantuotantoa. Fermentoiduista mikroravintoaineista peräisin olevat entsyymit toimivat ihmiselimistössä parhaalla mahdollisella tavalla.

Moni meistä kärsii erilaisista vatsavaivoista. Ratkaisu ongelmiin voi olla fermentoitu maitohappobakteeri-kasviuutejuoma, joka sisältää ainutlaatuisen koostumuksen. Olet ehkä kuullut sanottavan: ”Olet mitä syöt” tai ”Suolisto on toiset aivomme”. Totta, sillä hyvinvointimme on kiinni siitä, millainen suolistoflooramme on. Fermentoitu maitohappobakteeri-kasviuutejuoma on luomulaatuinen ravintolisä, joka ei sisällä sokeria, gluteenia tai säilytysaineita.

Käyttösuosituksia:

  • Aikuisille aloitusannos 1–2 pulloa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Ota päiväannos laimentamattomana tyhjään mahaan, jolloin mikrobit valuvat mahalaukusta elävänä suolistoon, eivätkä jää mahalaukkuun mahahappojen tuhottavaksi.
  • Kiinteää ruokaa syöville lapsille 5 ml päivässä.
  • Mikroveda Lifestä voi hyötyä kuka tahansa ravintolisänä ja osana monipuolista ruokavaliota.

Lehden muita artikkeleita

Suolisto kuntoon
Suolisto on terveytemme kehto. Nyt on aika laittaa suolisto kuntoon, näillä ohjeilla se onnistuu. Suoliston...
Lue
Suomalainen piigeeli on hellinyt vatsoja jo vuosia
Monet kärsivät happamista röyhtäisyistä ja närästyksestä, jotka voivat johtua vatsahapoista. Vatsalaukussa muodostuvat...
Lue
Voisiko ulkoinen glukosamiini auttaa? Nivelkipu – lihassärky – jomotus
Nivelet tekevät mahdolliseksi luidenväliset liikkeet ja sen, että voimme liikutella, kiertää ja taivuttaa kehoamme....
Lue