Mikroimeytyvät ionimuotoiset mineraalituotteet

Mikroimeytyvät ionimuotoiset mineraalituotteet sisältävät vapaita mineraali-ioneja, jotka pääsevät suoraan solun sisään ionikanavia pitkin. Tällöin tuotteen mineraalit imeytyvät täysin elimistöön. Ionimuoto tarkoittaa, että atomi on joko positiivisesti tai negatiivisesti varautunut, eikä mineraali ole molekyylimuotoinen tai yhdiste. Kun mineraali on jo ionimuotoinen, elimistön ei tarvitse muuntaa sitä. Ionimuotoista mineraalia ei tarvita niin suuria määriä, koska ne imeytyvät hyvin, eivätkä aiheuta vatsaongelmia.

Mikroimeytyvät Ionic-sinkkitipat

Sinkki on välttämätön mineraali, jota tarvitaan melkein jokaisessa solussa. Sitä tarvitaan myös elimistön yli 300:ssa biokemiallisessa toiminnossa, ja se aktivoi yli 100 entsyymin toimintaa. Koska elimistö ei kykene valmistamaan sinkkiä itse, pitää sinkki saada joko ruoasta, vedestä tai ravintolisästä.

Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Floridan yliopiston tutkimuksen mukaan sinkki on erittäin tärkeä immuunijärjestelmälle ja sen taistelulle sairauksia, infektioita ja stressiä vastaan. Tuftin yliopiston tutkimuksen mukaan sinkki edistää immuunijärjestelmän toimivuutta vilustumisoireita vastaan.

Sinkki imeytyy elimistöön heikosti, minkä vuoksi sinkin puutos on yleistä. Michael Castleman suosittelee kirjassaan Cold Cure, että sinkki pitäisi ottaa ionimuotoisena – silloin imeytyminen on tehokkainta. Berhon ja Germanneaus -tutkimuksen mukaan sinkkitablettien sulaminen voi kestää jopa 14 minuuttia. Mikroimeytyvät Ionic -sinkkitipat sisältävät C-vitamiinia, joka tehostaa sinkin imeytymistä.

Mineraalien – kuten sinkin, kaliumin, kalsiumin ja magnesiumin – imeytyminen on heikkoa normaalin ruoansulatuksen kautta. Kun mineraalit ovat jo valmiiksi ionimuotoisena, elimistö pystyy käyttämään mineraalit hyödykseen välittömästi. Eniten sinkkiä on lihaksissa ja luustossa. Sinkki edistää luuston pysymistä normaalina. Miehet erityisesti tarvitsevat sinkkiä, koska sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Sinkki on tärkeä myös raskaana oleville tai raskautta yrittäville, koska sinkki edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, on tärkeä solujen jakautumisprosessille ja edistää normaalia DNA-synteesiä.

Microlingual

FutMedin SuperiorSourcen Microlingual® -ravintolisät ovat saatavana ainoastaan Luontaistuntija-liikkeistä. Pienet, lisä- ja apuaineettomat tuotteet liukenevat ja imeytyvät välittömästi suun limakalvoilta suoraan verenkiertoon, jolloin imeytymisprosentti on yli 90. Tuotteiden koko on saatu minimaalisen pieneksi siksi, että tuotteessa on ainoastaan vitamiini, vähän laktoosia ja akaasiakumia. Ravintolisän liukenemiseen ei tarvita vettä ja niistä ei jää mitään jälkimakua. Tuotteet eivät sisällä mitään makeutus- tai väriaineita. FutMedin SuperiorSource Microlingual® -valmisteet ovat siis kaikki kielen alle laitettavia tabletteja, mikä mahdollistaa vitamiinin liukenemisen 15 sekunnissa suoraan verenkiertoon.

Biotiini ja sinkki

Yhdessä mikroimeytyvä ionimuotoinen sinkki ja SuperiorSourcen Microlingual® -biotiini edistävät hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Biotiini ja sinkki ovat tärkeitä aineenvaihduntaan vaikuttavia aineita. Molemmat edistävät normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Biotiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja sinkki edistää normaalia happo-emäs-, hiilihydraatti-, rasvahappo- ja proteiiniaineenvaihduntaa. FutMedin SuperiorSource Microlingual® Biotiini -valmisteita löytyy 3 eri vahvuutta: 1000, 5000 ja 10 000 mikrogrammaa.

Melatoniini nopeuttaa nukahtamista ja auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. SuperiorSourcen Microlingual® Melatoniinissa on mukana myös kamomillaa, joka tyynnyttää ennen nukahtamista. Melatoniini toimii myös kielen alta, vaikuttaa nopeasti ja siitä ei jää mitään jälkimakua tai liukenemattomia apuaineita.

Biotiini 1000 µg 100 tabl. 10,90 e Melatoniini 1 mg 100 tabl. 18,00 e Ionic-sinkkitipat 60 ml 22,90 e (381,66 e/l)

 

Imeytyy kielen alta ilman jälkimakua.

 

Yhdistelmä melatoniinia ja kamomillaa. Melatoniini imeytyy kielen alta ja vaikuttaa nopeasti.

Mikroimeytyvä sinkki tippoina, erinomainen imeytyminen.

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Kauneus tulee sisältäpäin
Ihon ja hiusten kauneus tulee sisältäpäin - Pidän hyvää huolta ihostani ja hiuksistani, sillä minulla on luonnostaan...
Lue
Alfalipoiinihappo – nuoruuden palauttaja
Lisäsaanti tarpeen Alfalipoiinihappoa saa ruoan mukana hyvin niukasti, pääasiassa vihreistä kasviksista ja...
Lue
Raikkaasta greipistä ja greipinsiemenöljystä on moneksi
Greipin käyttöä maailmalla Suurin osa greipeistä syödään sellaisenaan tai niistä valmistetaan tuoremehua...
Lue