Mikroimeytyvä rauta nostaa tehokkaasti varastorautaa

Mikroimeytyvät®-sarjan ravintolisien teho perustuu siihen, että ne eivät tarvitse ravintoaineita tuhoavaa ruoansulatuselimistöä imeytyäkseen, vaan imeytyvät ainutlaatuisesti suun limakalvoilta suoraan soluihin lähes 100-prosenttisesti.

Mikroimeytyvät®-valmisteet eivät ärsytä vatsaa. Niitä suositellaan myös suolisto-ongelmista, imeytymishäiriöistä ja nielemisvaikeuksista kärsiville.
 

Just Women Iron – rautojen urheiluauto

Just Women Iron (aikuisten rauta) -valmisteen sisältämä ferro­fumaraatti on paras rautayhdiste, kun halutaan nostaa erityisesti varastoraudan määrää elimistössä. Valmiste on hyvä myös miehille. 

Miedon makuinen aikuisten rauta sulaa suussa ja imeytyy hetkessä kielen alta yli 95-prosenttisesti. Koska valmiste ohittaa ruoansulatusjärjestelmän, se on vatsaystävällinen. 
 

Mikroimeytyvä Natural Red Iron – rautojen suihkukone

Todella tehokas ionimuotoinen rautavalmiste nostaa nopeasti kaikkia rauta-arvoja, varsinkin hemoglobiinia. Paras valmiste raudanpuutosanemiaan. Mikroimeytyvän® ja vatsaystävällisen rautavalmisteen teho on omaa luokkaansa: sen vapaat rautaionit pääsevät lähes 100-prosenttisesti suoraan soluun välittömästi elimistön hyödynnettäviksi.

Koska Natural Red Iron -rautatippa ohittaa ruoansulatusjärjestelmän, se on vatsaystävällinen. Lisäksi valmiste on vegaaninen, se ei sisällä mitään eläinperäistä, vain puhdasta luonnonrautaa.

Muistathan, että C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä!

Kysy omalta AITO-kauppiaaltasi Futmedin kliinisistä tutkimuksista ja asiakaspalautteista, jotta sinulle löydetään paras mahdollinen valmiste. 
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 14.11.–29.11.2018 tai niin...
Lue
Kirsi Salo saa elinvoimaa hyvästä arjesta 
”Kun olen saanut pojat kouluun, aloitan aamuni jääkylmällä suihkulla tai kylvyllä. Kylmäaltistuksella on valtavat...
Lue
Back on Track – infrapunan lämpösäteilystä apua kipuihin
Useissa vuosikymmenien aikana tehdyissä tutkimuksissa on todettu infrapunasäteilyn parantavan ihon verenkiertoa ja...
Lue