Mieskuntoa ja elinvoimaa

Stressaava ja kiireinen työtahti syö miestä. Tällöin testosteronitasot helposti laskevat ja mieskunto heikkenee. Laskeneet testosteronitasot voivat näkyä väsymyksenä, seksuaalisena haluttomuutena ja itsetunnon alenemisena.

Man Fuel Tehojuoma 

Man Fuel Tehojuoma on tarkoitettu miesten seksuaalisen hyvinvoinnin kohottamiseen. Man Fuel sisältää optimaaliset määrät ainesosia, jotka vaikuttavat testosteronitasoihin ja mieskuntoon. Tuote sisältää esimerkiksi arginiinia, ruusujuurijauhetta, Tribulus Terrestris -uutetta, magnesiumia ja sinkkiä.

Man Fuel on tehty juomajauheeksi, jotta kaikkia ainesosia saataisiin toimivat määrät. Päiväannos sisältää 14 g laadukkaita raaka-aineita mieskunnon kohottamiseen. Jauhe maistuu hyvälle ja on helppo nauttia päivittäin.

Stressaava ja kiireinen työtahti kuluttaa helposti loppuun. Laskeneet testosteronitasot näkyvät väsymyksenä, seksuaalisena haluttomuutena ja itsetunnon alenemisena. ManFuel ylläpitää normaaleja testosteronitasoja sekä nostaa omaa hormonituotantoa. Jauhe sisältää myös ainesosia, jotka lisäävät verenvirtausta erogeenisillä alueilla.

Man Fuel toimii heti ensi annoksesta, mutta sitä on suositeltavaa käyttää päivittäin esim. puoli annosta (7 g) aamuisin ja puoli annosta (7 g) iltaisin.

 

Hyvin imeytyvä arginiini

L-arginiini on eräs tutkituimmista aminohapoista. Arginine + Double Strength on hyvin imeytyvä ja hyvänmakuinen arginiinijauhe, joka sisältää myös muun muassa sinkkiä ja betaiinia.

L-arginiini on aminohappo, jolla on tärkeä rooli typpioksidin tuotannossa elimistölle. Typpioksidi laajentaa verenvirtausta lihaksissa ja erogeenisilla alueilla, ja sillä on myös muita elimistöä tehostavia vaikutuksia. L-arginiini toimii kehossa nopeasti, mutta paras teho saavutetaan säännöllisellä käytöllä.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Marraskuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.10.–24.11.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Tuoreita terveysuutisia maailmalta
Lääketieteen Nobelin sai japanilainen solubiologi solun kierrätysmekanismin selvittämisestä (autofagia = solut...
Lue
Kollageenishotti ja hiusten tehoravinne kuuluvat jokaiseen aamuun
Käytän päivittäin ravintolisiä täydentämään ruokavaliotani, jotta saan kaikki tarvitsemani ravintoaineet iholle ja...
Lue