MenaQ7 K2-vitamiini – välttämätön terveydellesi

Sydän- ja verisuonitaudit ovat suurin kuolemia aiheuttava tekijä tämän päivän länsimaisessa yhteiskunnassa; ne aiheuttavat joka kolmannen kuoleman. Sydän- ja verisuonitauti kehittyy vuosikymmenien aikana, kun verisuonet tukkeutuvat ja kovettuvat kalsiumkertymistä. Luonnollinen K2-vitamiini auttaa elimistöä estämään verisuonten kalkkeutumista ja myös ”puhdistamaan” kalsiumia verisuonista (Rotterdam 2004*).

Monivaikutteinen K-vitamiini

Yli puolen vuosisadan ajan, K-vitamiini tunnettiin normaalista veren hyytymisestä (K1-vitamiini). Kuitenkin, viimeisten vuosien aikana, K2-vitamiinit ovat olleet merkittävien tutkimusten aiheena. Tutkimukset osoittavat, että K2-vitamiini estää ja jopa peruuttaa verisuonten kalkkeutumista.

Olet niin vanha kuin verisuonesi

Verisuonien kalkkeutumisen uskotaan yleensä olevan seurausta ikääntymisestä. Kuitenkin viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että verisuonien kalkkeutuminen on elimistön itsensä säätelemä prosessi. Terveiden verisuonien on osoitettu sisältävän 100 kertaa enemmän K2-vitamiinia kuin sairaat, kalkkeutuneet verisuonet. Verisuonissa olevalla kalsiumin määrällä on suora syy-yhteys verisuonien terveyteen. Voidaankin hyvin todeta, että ”olet niin vanha kuin verisuonesi ovat”.

MenaQ7 – alkuperäinen K2-vitamiini

MenaQ7 on markkinoiden puhtain ja parhaiten dokumentoitu luonnollinen K2-vitamiini. Lukuisat myönnetyt patentit ja Kliininen tutkimusaineisto todistavat K2-vitamiinin positiiviset vaikutukset verisuoniterveydelle.

Suomalaiset kärsivät

Elimistön kyky tuottaa K2-vitamiinia on heikko, joten sitä on saatava ravinnosta. Tarvittavan määrän saaminen ravinnosta on kuitenkin hankalaa, joten suurin osa länsimaiden väestöstä kärsii K2-vitamiinin puutoksesta.

K2-vitamiinia esiintyy ruuissa, joita emme syö usein. Niitä ovat mm. natto (fermentoidut soijapavut, hanhenmaksa, raakamaito, ghee, voi, raakajuustot ja luomu kananmunankeltuaiset. Rasvattomissa maitotaloustuotteissa ei ole lainkaan K2-vitamiinia.

Saadaksesi ravinnosta 100 µg K2-vitamiinia, sinun tulisi syödä jotain näistä:

8 kg lihaa

10 litraa maitoa

10 litraa jogurttia

160 g pehmeää juustoa

120 g kovaa juustoa

280 g munankeltuaista

Kätevä tapa varmistaa K2-vitamiinin riittävä saanti on nauttia sitä ravintolisänä. Markkinoille on juuri tullut uusi vahva nestemäinen Puhdas+ K2-vitamiinivalmiste. Pipettipullon ansiosta yksilöllinen annostelu on helppoa ja vaivatonta koko perheelle. Tuote on valmistettu kotimaassa ja 100 % lisäaineeton.

*Tutkimusviite: https://www.cardient.com/reference-library/rotterdam-vitamin-k2-study

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.8.–30.9.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Hyvän mielen Viridian-vinkit syksyyn!
  Viridian Sahramiuute + kehäkukka Viridian Nutrition on valinnut sahramiuutteen vuoden 2018...
Lue
Naisellisen hyvinvoinnin tukipilarit; Karpalo ja maitohappobakteerit
Karpalo on virtsateiden ystävä Karpalo on tunnettu ja tieteellisestikin perusteltu apu naiselliseen hyvinvointiin. Se...
Lue