Magneettipatja auttaa nukkumaan paremmin

Marjatta Kamunen innostui hankkimaan itselleen VelloFlex-magneettipatjan luettuaan siitä Luontaistuntija-lehdestä. Puoliso Leo Kamunen sai myöhemmin kokeilla patjaa. Ja kuinka kävikään? Mies rupesi nukkumaan niin hyvin, ettei enää antanut patjaa takaisin.

Pariskunta Kamunen asuu Korpilahdella maalaistalossa. Kiinteistöneuvos Leo Kamunen, 79, on työskennellyt isännöitsijänä ja Marjatta Kamunen, 77, ravitsemusalan opettajana ammattikoulussa. Iso maatila on Marjatta Kamusen kotitila, johon he muuttivat takaisin vuonna 1977. Oman työn ohessa viljeltiin maata, joten tekemistä on riittänyt.

Mies hankki toisenkin patjan

Marjatta Kamunen on tottunut käymään ostoksilla Luontaistuntija-myymälässä Jämsässä. Lisäksi hän on asioinut Jyväskylän myymälässä. Kotiin tulee Luon¿taistuntija-lehti, josta Marjatta kerran huomasi tiedon VelloFlex-magneettipatjasta. Hän päätti ostaa sen itselleen, koska nukkui huonosti.

– Jonkin ajan kuluttua annoin patjan koekäyttöön miehelleni, joka heräili kesken unien. Mies rupesikin nukkumaan loistavasti eikä enää antanut patjaa minulle takaisin!

Lopulta Leo piti patjan ja osti Marjatalle oman. Hiljattain patjat myös käytettiin ensimmäistä kertaa pesulassa.

– Pesulatauon aikana Leo rupesi jo patjaa kaipaamaan. Eron kyllä tunsi selvästi, kun patjat eivät olleet käytössä. Itsekin huomasin, että aamulla oli toisenlainen olo, Marjatta kuvailee.

Kokonaisuus toimii

Marjatalla on astma ja kipuja vasemmassa olkapäässä. Olkapäästä kipu on levinnyt niskaan ja päähän, eikä lääkärin tutkimuksissa ole löytynyt syytä vaivaan. Marjatta hoitaa vaivojaan kokonaisvaltaisesti. Valikoimaan kuuluu fysioterapiaa, akupunktiota, hierontaa ja vyöhyketerapiaa – sekä magneettipatja.

– Vyöhyketerapeutille juttelin myös patjan käytöstä ja hän suhtautui asiaan positiivisesti. Terapeutilla on itselläänkin käytössä magneettityyny.

Vaikka pariskunta ei enää viljele, kaksikerroksisessa maatalossa ja isossa tontissa on paljon työtä. Lisäksi Marjatta valmistaa kaikki ateriat itse. Fyysistä tekemistä riittää, eikä keho kipuineen ihan helpolla pääse.

– Mutta kokonaisuus hoitoineen ja patjoineen toimii.

Marjatta huolehtii itsestään myös liikkumalla ja käyttämällä ravintolisiä: magnesiumia, kalanmaksaöljyä, kalsiumia ja reilusti D-vitamiinia. Pariskunnan harrastukset ovat kulttuuripainotteisia; teatteri ja erilaiset tapahtumat kiinnostavat.

 

VelloFlex-magneettiterapia

– Vaihtoehto särky- ja unilääkkeille

– Magneeteissa on patentoitu ympyrärakenne

– CE-rekisteröity Ruotsissa lääkinnällisenä tuotteena

– Teho on osoitettu useissa kaksoissokkotutkimuksissa

 

VelloFlex-magneettipatjan käyttö voi

– lievittää lihas- ja nivelsärkyä– vilkastuttaa verenkiertoa

– lievittää jännitystiloja koko kehossa

– auttaa univaikeuksissa.

 

Magneettipatja on miellyttävä ja laadukas petauspatja. Siinä on villainen talvipuoli ja puuvillainen kesäpuoli. Patjan standardikoko on 90 x 200 cm.

 

Magneettityyny on vakiokokoinen (50 x 60 cm), saatavilla pehmeä, medium ja kova. 

 

Valikoimissa myös magneettipohjalliset (koot 35–41 ja 40–46)

 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

 

Lehden muita artikkeleita

Uutta tietoa kalaöljystä
Kalaöljy voidaan puhdistaa ja väkevöidä 90-prosenttiseksi omega-3:ksi käyttämällä etyyliesteröintiä tai superkriittistä...
Lue
Kihokki-yrttimixtuura hengitysteille ja kurkulle
Yskänlääkkeistä usein sivuvaikutuksia Hengitystietulehduksiin käytettävissä yskänlääkkeissä käytetään aineita, jotka...
Lue
Tyrnimarjasta ja samettikukasta apu kuiville ja väsyville silmille
Hiekan tunne, polttelu ja jatkuva vuotaminen ovat tyypillisiä merkkejä silmän limakalvojen kuivuudesta. Silmät kuivuvat...
Lue