Luuliemijauheen hyödyt

Luuliemi omaa pitkän käyttöhistorian, joka yltää jopa yli 2 500 vuoden taakse. Siihen aikaan luista haudutettua lientä käytettiin lääkinnällisesti. Nykyäänkin useat ravitsemushoitoihin perehtyneet lääkärit suosittelevat luuliemen käyttöä. 

Luuliemi on luonnollinen ja monipuolinen yhdistelmä erilaisia ravintoaineita. Pitkä ja lempeä haudutus, joka kestää yli vuorokauden, vapauttaa kollageenin ja sulattaa ravintorikkaan luuytimen liemen joukkoon. Muita vaikuttavia ainesosia ovat glukosamiini, kondroitiini, hyaluronihappo, eri aminohapot, kuten proliini, glysiini, arginiini sekä mineraalit, kuten kalsium, fosfori, magnesium ja kalium.

Ihminen tarvitsee kollageenia moneen paikkaan. Luuliemen sisältämän gelatiinin ja kollageenin on huomattu vahvistavan suoliston seinämien kuntoa. Terve suoliston seinämä päästää läpi tarvitsemamme ravintoaineet, mutta pitää suolessa olevat elimistölle haitalliset komponentit, kuten mikrobit, suoliston sisällä. Myös suolistobakteereillamme on ilo elää hyvinvoivalla alustalla. Gelatiini ja kollageeni pitävät ihon, hiukset ja kynnet hyvinvoivana. Gelatiini on lisäksi nivelten rakennusainetta. Se auttaa pitämään nivelemme joustavina ja terveinä. 

Nyt helppokäyttöisenä jauheena!
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Huikeita Testing Labin tuloksia Nivel Magnesium ihosuihkeesta!
Apua olkapäävaivoihin Testaajat huomasivat suihkeen positiiviset vaikutukset erityisesti lihasperäisissä...
Lue
Sikuri – se kofeiiniton vaihtoehto!
Sikurijuoma on hyvä kuidun lähde: jauheesta 32 % on prebioottista ravintokuitua, ja koska jauhe liukenee kokonaan...
Lue
Hyvän olon lahjaideat ja jouluherkut AITO-kaupasta!
  Joulusivujen lahjaideat ja herkut löydät AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!
Lue