Luontaistuntija on nyt AITO hyvän olon kauppa!

Suomalaisen Luontaistuntija-ketjun nimi muuttuu ja brändi uudistuu syyskuussa. Uusi nimemme 1.9.2018 alkaen on AITO hyvän olon kauppa!

Paikalliset kauppiaat palvelevat asiakkaita kuten ennenkin - ainoastaan kauppojen nimi muuttuu ja ulkonäkö uudistuu entistä ehommaksi.

Miksi muutamme nimeä?

Nimi- ja brändiuudistusta työstettiin pitkään ja asiaa tutkittiin mm. kuluttajien keskuudessa. Luontaistuntija-nimi ei jäänyt kaikkien mieleen - tai se muistettiin usein väärin.

AITO hyvän olon kauppa kiteyttää, keitä me olemme. Ihmisten hyvinvoinnista välittäminen on meillä aitoa! Olemme 100 %:sen suomalainen, elämäniloinen, terveellinen ja luonnonmukainen kauppa. Uusi nimemme kuvaa meitä ja on myös aiempaa helpompi muistaa.

Hyvää oloa aidoista asioista

Nykymaailmassa on väliä, mitä suuhunsa laittaa, iholleen levittää ja millä pyykkinsä pesee. AITO hyvän olon kaupat tarjoavat laajan valikoiman 

  • ravintolisiä
  • vitamiineja
  • terveysruokaa
  • tuotteita puhtauteen ja kauneuteen
  • ja paljon muuta!

”Omilla valinnoilla voi suuresti vaikuttaa hyvinvointiinsa. AITO-kauppiaille tärkeitä asioita ovat luonnollisuus, korkea laatu, vastuullisuus ja turvallisuus. Siksi valikoimissamme on sekä ihmisen että ympäristön kannalta kestäviä ja hyviä vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Aito- ja Viridian -tuotteet”, kertoo ketjun toimitusjohtaja Marjut Myllymäki.

Välitämme sinusta aidosti

AITO-kauppiaat ovat  terveyden asiantuntijoita, joilla on sydän paikallaan. Onnistumisen reseptimme on hyppysellinen kiireetöntä keskustelua ja annos aidosti yksilöllistä neuvontaa. Runsaasti laadukkaita ja kohtuuhintaisia tuotteita, joista valita. Mausteina käytämme palveluita, terveysmittauksia ja hoitoja. 

AITO hyvän olon kaupoissa saa neuvot myös ravintolisien turvalliseen käyttöön. 

Avaa ovi AITO-kauppaan!

AITO hyvän olon kauppa (aiemmin: Luontaistuntija) on 35-vuotias, aidosti suomalainen terveyskauppojen ketju. Meillä on yli 60 kauppaa ympäri Suomea sekä laajan valikoiman verkkokauppa.

Syyskuussa AITO hyvän olon kaupoissa on luvassa hyviä tarjouksia, tuotearvontoja, maistatusta ynnä muuta. Kysy lisää paikallisesta myymälästäsi. Tervetuloa!