Luonnollista tasapainoa keholle ja mielelle!

NORDIQ Nutrition on uusi ravintolisäsarja, jossa yhdistyvät puhdas ravinto sekä mahdollisimman luonnollista ja bioaktiivista muotoa olevat vitamiinit ja kasviperäiset yhdisteet.

Sarja sisältää Lifestyle-ravinto­lisäkapselit ja Nutri-­Sport -jauheet. NORDIQ Nutrition on suunniteltu kehon ja mielen hyvinvoinnin ylläpitoon, solustressin lievittämiseen, sairauksien ennaltaehkäisyyn ja
niiden
tukihoitoon. Tasapainotettu ja synergisoitu ravintolisä- ja urheiluravinnesarja mukailee sekä perinnelääkintää että modernia tiedettä. Tuotteet tukevat kehon ja mielen luonnollista vastustuskykyä ja tasapainoa, sillä kirkas mieli sekä vireä soluaineenvaihdunta ovat hyvän elämän perusta.

Puhdasta ja ravinteikasta!

Tuotekehityksen kulmakivinä ovat puhdas ravinto, luonnolliset ja bioaktiiviset vitamiinit sekä kasviravinteet ja kokonaisten rohdoskasvien yhdisteleminen. Tasapainottavat adaptogeenit, kuten kurkuma ja ruusujuuri, sekä lääkinnälliset sienet täydentävät toistensa vaikutuksia. Osa rohdoksista vaikuttaa ruuansulatuskanavassa, osa verisuonissa, kudoksissa tai sisäelimissä sekä solutasolla – samanaikaisesti. Tavoitteena on kokonaisvaltaisuus.

Tuotteissa käytetyt kasvikset ja rohdokset ovat luonnonmukaisesti­­ kasvatettuja ja suurin osa käytetyistä kasveista on tuorepakastekuivattuja. Tuorepakastekuivatun rohdoksen kasviravinnepitoisuus vastaa juuri poimittua rohdosta.

Urheilulliseen ja aktiiviseen elämään

Sarjan Nutri-Sport -jauheet on tarkoitettu urheilullisen ja aktiivisen elämän tueksi ja niissä on tavanomaisesta tuotesuunnittelusta poiketen mukana superruokia ja yleisvahvistavia rohdoksia tehostamassa vaikutusta. Kehoa tasapainottavilla adaptogeeneillä vahvistettu Pre-Workout Protein Powder tukee kehoa ja mieltä harjoittelun aikana. Magnesium Wholefood Powder puolestaan sisältää erinomaisesti imeytyvää magnesiummalaattia sekä sen vaikutusta tehostavia synergistisiä vihreitä kasviksia.

Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja ne ovat täysin lisä-, täyte- ja makeutusaineettomia.

Lehden muita artikkeleita

Hoida täitartunta tehokkaasti ja luonnollisesti
Pahin kausi jatkuu pitkälle kevättalveen. Nykyään on tosin havaittavissa entistä enemmän täiepidemioita ympäri vuoden:...
Lue
Sapettaako tahra valkoisen leningin tai paidan miehustassa?
Sappisaippua on kasvirasvapohjainen perussaippua, joka sisältää naudan sappinestettä.  Tämä sappi käyttäytyy...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 18.8.–31.8.2017 tai niin kauan kuin...
Lue