Luonnollista helpotusta vaihdevuosivaivoihin 

Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa jokaisen naisen elämää. Hikoilu ja kuumat aallot ovat yleisimmin koettuja oireita vaihdevuosien aikana. Onneksi näitä kiusallisia oireita voi lievittää luontaisin keinoin.

Naisilla viimeiset kuukautiset ovat keskimäärin 45–55-vuotiaana – tätä aikaa kutsutaan menopaussiksi eli vaihdevuosiksi. Naissukupuolihormonin eli estrogeenin tuotannon luonnollinen hiipuminen aiheuttaa selkeitä muutoksia kehon toimintaan. Vaihdevuosien merkkejä voivat olla ikääntyvä iho, hiusten oheneminen, hikoilu, kuumat aallot, mieli-alanvaihtelut, univaikeudet ja väsymys. Oireet ilmaantuvat yleensä yllättäen, ja ne saattavat vaikuttaa hyvin voimakkaasti naisen jokapäiväiseen elämään jopa kymmenen vuoden ajan.  
 

Hikoilua ja kuumia aaltoja?

Jopa 80 % naisista kärsii vaihdevuosiensa aikana erityisesti hikoilusta ja epämiellyttävistä kuumista aalloista. Yöhikoilu on yksi vaikeimmista oireista. Se keskeyttää ja sekoittaa luonnollisen unirytmin. Huonosti nukuttu yö vaikuttaa seuraavaan päivään: väsyttää, ärtyy helpommin ja keskittyminen on vaikeaa.

Hikoilupuuskat ja kuumat aallot voivat aiheuttaa kiusallisia tilanteita: posket punoittavat, kainalot kastuvat ja on revittävä vaatteita pois päältä. Seuraavassa hetkessä jo paleltaa.
 

Helpotusta luonnosta

Vaihdevuosien ilmetessä monet naiset etsivät lempeää ja turvallista helpotusta kiusallisiin tuntemuksiin. Luontaistuote Chello Forte on tehokas ja suosittu vaihdevuosi-ikäisen naisen hyvinvoinnin edistäjä. Chellon sisältämä puna-apila lievittää kuumia aaltoja, levottomuutta sekä ärtyneisyyttä ja salvia auttaa hillitsemään hikoilua. Chello sisältää myös soijan kasviestrogeeneja ja hormonitoimintaa säätelevää B6-vitamiinia. Kysy lisää asiantuntevalta Luontaistuntija-kauppiaaltasi. 
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 4.4.-30.4.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Back on Track: tukea lihaksille ja nivelille
Ainutlaatuisen Welltex®-teknologian omaava kangas toimii luonnollisesti heijastamalla takaisin kehon lämpöä ja...
Lue
Punkit heräävät jo – valkosipuli avuksi!
Sen tyypillisiä isäntäeläimiä ovat myyrät ja jänikset, mutta yhä useammin myös ulkona liikkuvat ihmiset, kissat ja...
Lue