Luonnolliset mineraalit tekevät keholle ja iholle hyvää!

Ihmisen iho on yksi immuniteetin tärkeä osa-alue. Käytämme ihonhoitotuotteina hyvin usein myös sellaisia voiteita, jotka voivat tukkia ihohuokoset. Virtumin voiteessa on vain luonnon omat elementit tasapainoisessa koostumuksessa, jotka toimivat synergiassa toistensa kanssa. Voide imeytyy hyvin ihoon, eikä jätä iholle liukenemattomia ainesosia. Vuoripihkauutteen luonnolliset mineraalit ravitsevat koko kehoa sekä edistävät ihon luonnollista tasapainoa ja kimmoisuutta. 

Virtumin sarjan ihovoiteen ja samanaikaisesti sisäisesti nautittavien kapseleiden salaisuus piilee mumijossa eli vuoripihkauutteessa. Sitä on käytetty jo tuhansien vuosien ajan Himalajan alueella kansanparannukseen. Vuoripihkauute sisältää runsaasti mikro- ja makrotason elementtejä, joita kehomme tarvitsee mm. kuparia, sinkkiä, seleeniä, rautaa, magnesiumia, hopeaa jne. Nämä luonnolliset mineraalit imeytyvät hyvin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin käytettynä.

Virtumin+ kapselit sisältävät vuoripihkauutteen lisäksi kehoa tasapainottavaa ruusujuurta, maitohappobakteereita suoliston hyvinvointiin sekä antioksidanttista männynkuoriuutetta

Virtumin Derma Creamin sisältämät luonnolliset mineraalit sopivat tukemaan erilaisten ihovaurioiden hoidossa mm. kutina, hilseily, ikääntymisen merkit ja tulehdukset. Voide myös auttaa ihoa uusiutumaan ja säilyttämään kimmoisuuden sekä pehmeyden normaalilla iholla.
 

Apua atooppiseen ihottumaan

Nuori urheileva henkilö, joka on ikänsä kärsinyt atooppisesta ekseemasta eli taiveihottumasta, on ollut tyytyväinen saamaansa apuun. Myös allergioita hänellä on ollut runsaasti, joka on vaikeuttanut hänen normaalia elämisen tasoa.

Tämä nuorimies oli käynyt iho-ongelmiensa kanssa lääkärin luona, mutta sieltä hän oli saanut vain vahvoja kortisonivoiteita, jotka ohentavat ihoa. Sitten hän sai äitinsä kautta testata aivan uudenlaista ihonhoitosarjaa, nimeltään Virtumin, johon kuuluu sekä ihoa hoitavaa voidetta että suun kautta nautittavia kapseleita. 

–Jaloissa on ollut todella ohut iho, mutta nyt se on alkanut uusiutua nopeammin kuin ennen. Olen saanut Virtumista todella paljon apua ongelmiini. Nyt otan käyttöön kohta taas kuurin uudestaan.

–Voitelen ohuen kerroksen puhtaalle iholle ja pahimmille paikoille aamuin illoin. Voide imeytyy hyvin. Iho uusiutuu myös tablettien ansiosta, kun mukaan tulee tärkeitä luonnon mineraaleja. Kohta aloitan jo kolmannen Virtumin-kuurin, kertoo nuorimies.

 

Vaikutusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

–Käytössäni on nyt ollut Virtumin+ kymmenen päivää ja olen heti huomannut vatsan toiminnassa muutoksia parempaan.

–Oloni on ollut virkeämpi ja tunnen saavani aikaan enemmän. Mielenkiinnolla odotan minkälainen vaikutus tällä on mm. hivenaineiden ja toisaalta haitallisten aineiden määrään kehossa, kertoo 38-vuotias nainen kokemuksistaan.

Virtumin-tuotteissa mitkään ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa.
 

Virtumin-tuotteita saat ainoastaan Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.