Luonnollinen ja puhdas intiimituotesarja – päivittäiseen hyvinvointiin 

Naisten intiimialueiden vaivat eli tyypillisimmillään limakalvojen kuivuminen on monesti vaiettu asia. Vaihdevuosien aikana arviolta 50–80 % naisista kokee alapään kuivuutta, joka johtuu laskevista estrogeenitasoista. Nuoremmilla naisilla syynä alapään kuivuuteen voi olla jatkuva pikkuhousunsuojien käyttö, liiallinen peseytyminen ja string-alushousujen käyttö. 

YES VM kosteuttava intiimivoide on täysin luonnonmukainen ja pitkävaikutteinen intiimivoide, joka vähentää kutinaa ja ärsytystä sekä kosteuttaa ja rauhoittaa. Tuote ei sisällä estrogeenia eikä hormoneja. 

YES OB on täysin luonnonmukainen öljypohjainen liukuvoide, joka on kehitetty helpottamaan rakastelua ja seksuaalista nautintoa. Tuote on kehitetty tehokkaaseen ja pitkäkestoiseen voiteluun. Sisältää ihoa ja limakalvoja ravitsevia ainesosia. 

YES tuotesarjasta löytyy myös luonnonmukaiset intiimipesuaineet sekä vaihtoehtoiset vesipohjaiset liukuvoiteet. 

YES intiimituotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia kuten parabeeneja, silikoneja eikä glyseriiniä. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia, puhtaita ja sertifioituja.

Lehden muita artikkeleita

Hoida täitartunta tehokkaasti ja luonnollisesti
Pahin kausi jatkuu pitkälle kevättalveen. Nykyään on tosin havaittavissa entistä enemmän täiepidemioita ympäri vuoden:...
Lue
Sapettaako tahra valkoisen leningin tai paidan miehustassa?
Sappisaippua on kasvirasvapohjainen perussaippua, joka sisältää naudan sappinestettä.  Tämä sappi käyttäytyy...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 18.8.–31.8.2017 tai niin kauan kuin...
Lue