Lopeta liukastelu ja pidä jalat lämpiminä – lämpöä ja turvaa talven sääolosuhteisiin

Koko kehon hyvinvointi lähtee jaloista – tiedämme kaikki varmasti, miltä paleltuneet varpaat tai epävarmuus liukkailla keleillä tuntuu. Brunngård-tuotteiden laadukas suunnittelu heijastuu mukavaan ja nautittavaan ulkoiluun kaikissa sääolosuhteissa.

Haluammekin kannustaa sinua liikkumaan aktiivisesti myös läpi talven. Oikeilla varusteilla se voi myös edistää terveyttä, ennaltaehkäistä sairauksia ja parantaa hyvinvointia.
 

Lamb’s wool -villapohjalliset suojaavat paleltumisilta

Ylellisestä 100 % villasta valmistetut Lamb’s wool -villapohjalliset suojaavat paleltumisilta. Pohjalliset lämmittävät ihanasti kylminä talvipäivinä, tuovat jalkineeseen mukavuutta sekä pehmeyttä ja pitävät jalan kuivana ja lämpöisenä koko päivän. Pohjassa oleva korkki tuo lisäsuojaa maasta hohkaavaa kylmää vastaan. 
 

SandyGrip-liukuesteet – luonnollinen valinta turvalliseen talviliikuntaan

SandyGrip on kokojalan liukueste, joka on suunniteltu kaupunkiympäristöön. Liukuesteen kuviointi sekä kaksi keraamista levyä tuovat hyvän pidon talviolosuhteisiin ja niitä ei tarvitse poistaa jalasta, jos piipahdat kaupassa. Liukuesteet on valmistettu 100 % kierrätettävästä ja erittäin kestävästä luonnonkumista. Joustavuuden sekä muotoilun ansiosta liukueste sopii kaikenlaisille kengille ja ne ovat helppo asettaa paikoilleen ja ottaa pois. Liukuesteet ovat CE-sertifioitu (EU) 2016/425 standardin mukaan sekä laatutestatut.

Aktiivisia talvipäiviä!
 

Tutustu Lamb’s wool -villapohjallisiin ja SandyGrip-liukuesteisiin AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa. Valikoima vaihtelee kaupoittain.

 

Lehden muita artikkeleita

Huikeita Testing Labin tuloksia Nivel Magnesium ihosuihkeesta!
Apua olkapäävaivoihin Testaajat huomasivat suihkeen positiiviset vaikutukset erityisesti lihasperäisissä...
Lue
Sikuri – se kofeiiniton vaihtoehto!
Sikurijuoma on hyvä kuidun lähde: jauheesta 32 % on prebioottista ravintokuitua, ja koska jauhe liukenee kokonaan...
Lue
Hyvän olon lahjaideat ja jouluherkut AITO-kaupasta!
  Joulusivujen lahjaideat ja herkut löydät AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!
Lue