Life Extension -tuotteita Luontaistuntijalta

Life Extension Foundation on maailmalla erittäin arvostettu säätiöpohjainen toimija, joka keskittyy tutkimukseen ja tuotekehitykseen terveellisemmän sekä pidemmän elämän puolesta. Life Extension kehittää premium-tason ravintolisiä, jotka perustuvat viimeisimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin. Tavoitteena on optimoida ja tukea terveyttä hyödyntämällä luonnollisia ja puhtaita ravintoaineita.

Life Extensionin tuotteet ovat jo pitkään olleet erityisesti ravitsemusalan ammattilaisten ja muutoin terveystietoisten ihmisten suosiossa niiden ylivoimaisen laadun vuoksi. Nyt myös Suomessa on mahdollisuus tutustua tähän monia tunnustuksia ja palkintoja keränneeseen sarjaan asiantuntevien Luontaistuntija-kauppiaiden avustuksella.

Jokainen Life Extensionin tuote selvittää tiensä tarkimpien ja vaativimpien laaduntarkkailuprosessien lävitse. Tuotteiden osalta varmistetaan puhtaimpien ja bioaktiivisimpien aineiden käyttö, jotta asiakkaille voidaan taata paras mahdollinen hyöty. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. sitä, että imeytyvyyteen elimistössä kiinnitetään erityistä huomiota. Asiakkaan terveyden tukemiseksi halutaan tarjota parasta. Tämän vuoksi tuotteissa on mukana arvokkaita aineita, jotka tutkitusti auttavat elimistöä hyödyntämään tehokkaasti vaikuttavia aineita.

Stressi ja terveys

Nykypäivänä ihmisten elämään kuuluu erottamattomana osana stressi ja kiire. Myös monet tapahtumat kuten avioero, työpaikan menetys, oma sairastuminen tai läheisen kuolema voivat olla osa elämää ja ne lisäävät voimakkaasti stressikuormitustamme. Sopivassa määrin stressi on positiivinen voimavara, mutta ei silloin jos stressiä on liikaa. Tällöin se muuttuu krooniseksi ja alkaa vahingoittaa kehon normaaleja prosesseja. Merkittävällä osalla nykypäivän sairauksista on yhteys liialliseen stressiin. Sokeriaineenvaihduntaan liittyvät häiriöt, kilpirauhasen toiminnan häiriöt, vatsa- ja ruuansulatusvaivat, ihottumat ym. saavat usein alkunsa tai pahenevat, kun stressiä on liikaa. Krooninen stressi ja sen vuoksi jatkuvasti koholla oleva stressihormoni kortisoli voivat aiheuttaa haasteita myös muistille ja kognitiivisille toiminnoille. On arvioitu, että jopa 75 % lääkärikäynneistä liittyy jollain tavalla liialliseen stressiin ja sen vaikutuksiin.

Työkaluja stressinhallintaan

Elimistön krooninen stressitila häiritsee kehon toimintojen herkkää tasapainoa. Tasapainon säilyttäminen ja palauttaminen on ensiarvoisen tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Tämän ovat tienneet alkuperäiskansat, parantajat, tutkijat ja lääkärit kautta aikojen. Stressinhallintaan onkin olemassa lukuisia apukeinoja. Pitkän käyttöhistorian omaavia luonnon tehoaineita on ollut menestyksekkäästi käytössä jo mm. Intian sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoilla. Nykyisin näitä aineita myös tutkitaan paljon.

Stressinhallinta on monille tuttu hokema, mutta kuinka stressiä käytännössä hallitaan? Stressin hallinnan työkalupakista löytyy ainakin puhdasta ja ravintorikasta ruokaa, joka sisältää runsaasti vihanneksia, juureksia, marjoja, laadukasta proteiinia, hyviä rasvoja, raikasta vettä, pähkinöitä, siemeniä ja hedelmiä. Myös oikeat ravintolisät ja yrttivalmisteet voivat merkittävästi tukea jokapäiväistä ruokavaliota. Tällöin tärkeitä ovat mm. kivennäisaine magnesium sekä yrttivalmisteista mm. pyhä basilika, cordysepsis, ashwagandha ja bacopa monnieri. Tällaisia yrttejä sisältää Life Extensionin Adrenal Energy Formula. Erittäin vahva ja hyvin imeytyvänä magnesiumvalmiste on Magnesium Caps 500 mg. Lisäksi rentoutuminen palauttavan liikunnan avulla, kuten esim. jooga tai kävely sekä syvähengitys ja pysähtyminen nauttimaan hetkestä ovat myös oivallisia stressinhoitokeinoja. Myös saunominen voi auttaa stressin hallinnassa.

Life Extension-tuotteet ovat saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Life Extension ja Luontaistuntijat – Yhdessä askeleen edellä muita

 

Lehden muita artikkeleita

Ikipirteä Pirkko Mannola, 75
Näyttelijä painaa äärirajoilla Pirkko Mannola näyttää suorastaan uskomattoman pirteältä, vaikka valitteleekin...
Lue
Superlaatua hyvinvointimme tueksi
Rasvaliukoiset, hyvin imeytyvät A- ja D-vitamiinit A- ja D-vitamiinit ovat rasvaliukoisia vitamiineja ja imeytymisen...
Lue
B12-vitamiini on tärkeää muistille ja hermostolle
Jalkojen pistely, puutuminen ja hajamielisyys voivat olla oireita B12-vitamiinin puutoksesta B12-vitamiinin...
Lue