Life Drink – ravitsemustieteen uusi innovaatio

Terranovan asiantuntijatiimi kävi läpi satoja tieteellisiä tutkimuksia ja kokemusperäistä tietoa kasvien ainesosien yksittäisistä ja yhteisvaikutuksista ihmisen aineenvaihdunnassa. Pitkän suunnittelutyön tuloksena syntyi Life Drink, Terranova-ravintolisäsarjan lippulaiva.

Life Drink-jauheeseen on huolella valittu ravintorikkaita ja helposti kehon hyväksikäytettäviä viher-, marja-, sienijauheita, kasviproteiineja, rasvahappojauheita, maitohappobakteereja ja ruuansulatusentsyymejä. Mukaan on hyväksytty vain parhaimmat luomulaatuiset tai eettisten ja ekologisten periaatteiden mukaan kasvatetut kasvikset. Lisäksi Terranovalla on käytössään ainutlaatuinen valmistustapa ja laitteisto, joka hyödyntää uusinta tuorepakastekuivausmenetelmää sekä tuotteiden valmistusta ilman minkäänlaisia lisä-, täyte- ja säilöntäaineita. Life Drinkin ainutlaatuisen tehon havaitsivat ensimmäisenä Iso-Britanniassa ravitsemusneuvontaa antavat terapeutit.

Viher-, marja- ja sienijauheet

Life Drink -valmisteen sisältämät viherjauheet, kuten vehnänorasmehujauhe, nokkonen, vesikrassi, persilja, punajuuri ja parsakaalin idut sisältävät lukuisia luonnon tehoaineita, kuten sulforafaania, indoli-3-karbinolia, glukosinolaatteja, karotenoideja, lehtivihreää, entsyymejä, vitamiineja ja hivenaineita.

Pakastekuivatut marjajauheet on valittu niiden runsaiden karotenoidi-, flavonoidi- ja polyfenolipitoisuuksiensa vuoksi. Eriväriset marjat sisältävät toisiaan täydentäviä terveellisiä luonnon väripigmenttejä: sinisiä, violetteja, oransseja ja keltaisia. Pakastekuivatuissa marjoissa on tallella niiden tehoaineet, kuten antosyaniinit, proantosyanidiinit, katekiinit, kversetiini, kamferoli, luteiini, lykopeeni, kseaksantiini ja betakaroteeni. Reishi- ja siitakesienijauheet sisältävät runsaasti kehon vastustuskykyä aktivoivia betaglukaaneja ja polysakkarideja. Siitakesieni sisältää erityisen paljon betaglukaanien ryhmään kuuluvia valkosolujen aktiviteettia lisääviä lentinaaneja.

Omega-rasvahapot, maitohappobakteerit ja entsyymit

Life Drinkin pellavansiemenjauhe, purasruohoöljyjauhe ja oliiviöljyjauhe sisältävät omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja parhaassa mahdollisessa 2:1:1-suhteessa. Mukana on myös viittä erilaista elinvoimaista ja mahahappoja kestävää maitohappobakteerikantaa, jotka on dokumentoitu tieteellisissä tutkimuksissa sekä 11 erilaista kasviperäistä ruuansulatusentsyymiä. Entsyymit toimivat laajalla pH-alueella koko ruuansulatuskanavassa. Ne eivät pilko pelkästään proteiineja, tärkkelystä ja rasvoja vaan myös vaikeasti sulavia oligosakkarideja kuten raffinoosia, jota on esimerkiksi pavuissa ja kaalikasveissa. Entsyymit pystyvät pilkkomaan tehokkaasti myös disakkarideja, kuten laktoosia ja sakkaroosia, joiden sulatuksessa joillakin ihmisillä on vaikeuksia.

Synergiassa toimivuuden salaisuus

Kasvilääkinnässä eli fytoterapiassa on jo pitkään käytetty hyväksi synergiaa. Se tarkoittaa sitä, että kasvien eri ainesosat täydentävät toistensa vaikutuksia, jolloin yhteisvaikutus on enemmän kuin niiden osiensa summa. Synergia toimii sekä kasviravinteiden että kasvilääkkeiden kohdalla. Myös vitamiinien imeytyminen ja aineenvaihdunta hyötyy samanaikaisesti nautituista oikeanlaisista kasviperäisistä aineista.

Terapeuttien suosittelema tuote

Life Drink ei siis ole mikä tahansa viherjauheyhdistelmä. Sen ainesosat on tarkoin valittu maksimoimaan synergisiä kasvien yhteisvaikutuksia kehomme aineenvaihdunnassa ja solutasolla. Pakastekuivaus on ylivertainen menetelmä verrattuna perinteisiin kuivausmenetelmiin, sillä se säilyttää kasviperäisten aineiden ominaisuudet muuttumattomana. Itse asiassa pakastekuivattu kasvi voi olla jopa tuoretta parempi, koska menetelmä pilkkoo vaikeasti sulavat solu- ja selluloosarakenteet pieniksi hiukkasiksi, jotka ruuansulatuksen on helppo käsitellä.

Kasvit, yrtit ja marjat hankitaan sertifioidulta luomuviljelmältä aina kun mahdollista, ja ne ovat aina kestävän kehityksen periaatteen mukaan tuotettuja. Life Drink on lisäaineeton ja täysin kasviperäinen, eikä se sisällä gluteenia, laktoosia, hiivaa, soijaa tai makeutusaineita.

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Uutta tietoa kalaöljystä
Kalaöljy voidaan puhdistaa ja väkevöidä 90-prosenttiseksi omega-3:ksi käyttämällä etyyliesteröintiä tai superkriittistä...
Lue
Kihokki-yrttimixtuura hengitysteille ja kurkulle
Yskänlääkkeistä usein sivuvaikutuksia Hengitystietulehduksiin käytettävissä yskänlääkkeissä käytetään aineita, jotka...
Lue
Tyrnimarjasta ja samettikukasta apu kuiville ja väsyville silmille
Hiekan tunne, polttelu ja jatkuva vuotaminen ovat tyypillisiä merkkejä silmän limakalvojen kuivuudesta. Silmät kuivuvat...
Lue