Lesitiini avuksi fitnessharrastajille ja monille muillekin

Tyypillisin soijalesitiinin käyttäjä on kuntosaliharrastaja, joka tavoittelee näyttäviä lihaksia ja alhaista rasvaprosenttia. Lesitiini sopii kuitenkin ihan kaikille omaksi ilokseen liikkuville.

Soijalesitiini on soijapavuista valmistettu luonnollinen ravintoaine. Vähiten prosessoituna lesitiiniä voi nauttia valkaisemattomina rakeina. Ns. raakalesitiini sisältää lesitiinin ohella myös soijapapuöljyn hyviä rasvahappoja.
 

Lisäpotkua rasva-aineenvaihduntaan

Lesitiini on elimistömme rasvaliikenteen säätelijä. Soijalesitiinin runsain fosfolipidi, koliini, edistää rasva-aineenvaihduntaa kivalla tavalla. Se kuljettaa rasvaa muista kudoksista lihaksiin, jossa se poltetaan lihaksen tarvitsemaksi energiaksi. Rasva sulaa parhaiten, kun treenin ja lesitiinilisän tukena on vähähiilihydraattinen ruokavalio.

Koliinista on hyötyä muillekin kuin kehonmuokkaajille. Se kuljettaa rasvaa pois maksasta ja auttaa tasapainottamaan sen toimintaa. Lesitiinilisää voi suositella kaikille kolesterolia ym. rasva-arvoja tarkkaileville.
 

Lesitiini tueksi ikääntyville aivoille

Lesitiinin tarve ei lopu vaikka harrastaisimme vain sauvakävelyä ja sanaristikoita. Lesitiinin fosfolipidejä tarvitaan kaikilla solukalvoilla ja erityisesti aivoissa. Siksi niiden saanti ravinnosta korostuu vanhemmalla iällä.
 

Helppo käyttää

Valioravinnon Reform Lecithin -lesitiinirakeita voi nauttia sellaisenaan tai esim. terveysjuomaan ja rahkaan sekoitettuna. Tuote on 100 % kasviperäinen, gluteeniton, eikä sisällä geenimuunneltua soijaa. 
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.6.-1.7.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Kollageenin ja hyaluronihapon tehoyhdistelmä hellii ihoa
  Ikääntyminen näkyy ihossa – mikä avuksi? Kehon kyky uudistua ja tuottaa kollageenia alkaa heikentyä noin...
Lue
MIRA LUOTI: Yhteiset ateriat raamittavat perheemme arkea
Terveellinen kasvisruoka ja perheen yhteiset liikuntahetket pitävät Miran voimissaan ja arjen hyvänä. – Keväällä...
Lue