Lafe´s luonnollinen deodorantti – toimii, ilman haitallisia kemikaaleja!

Oletko tullut ajatelleeksi, minkälaisia kosmetiikka- ja hygieniatuotteita laitat ihollesi päivittäin?

Ihon, limakalvojen ja hengitysteiden kautta kehoomme imeytyy monenlaisia kemikaaleja. Tuotteilla, joita käytät päivittäin, on suurin merkitys kemikaalikuormituksessa. Toki päivittäisestä hygieniasta täytyy pitää huolta, mutta kannattaa harkita, minkälaisia tuotteita silloin käyttää.
 

Miksi valita luonnonkosmetiikkaa?

Luonnonkosmetiikka on yhä useamman kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneen ihmisen valinta. Luonnonkosmetiikassa käytetään suurelta osin kasviperäisiä ja mahdollisuuksien mukaan luomutuotettuja raaka-aineita. Synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita tai väriaineita ei käytetä lainkaan. Luonnonkosmetiikassa käytettävät kylmäpuristetut kasviöljyt, kasviuutteet ja eteeriset öljyt ovat hoitavia ja niistä saadaan kasvien aktiiviset ainesosat hyödynnettyä.

Tavallisten deodoranttien sisältämät ainesosat ovat alkaneet mietityttää monia. Esimerkiksi alumiinin mahdolliset terveyshaitat ovat olleet esillä monissa keskusteluissa. Onneksi on vaihtoehtoja. Markkinoille on saatu loistavia luonnonkosmetiikan deodorantteja, jotka ovat tehokkaita ja turvallisia. 

Antiperspirantteihin tottunut käyttäjä saattaa vieroksua alkuun sitä, että luonnonkosmetiikan deodorantit eivät poista hikoilua tai tuki hikirauhasia. Hikoilu on kehon luonnollinen tapa puhdistua. Sen sijaan aktiiviaineet, joita luonnonkosmetiikan deodoranteissa käytetään vaikuttavat bakteerien toimintaan estäen hien hajua. Vähitellen saatat jopa huomata hikoilusi vähentyvän, kun keho saa puhdistua luonnollisesti!
 

Orgaaniset Lafes´s deodorantit – koko perheen käyttöön, turvallisesti ja tehokkaasti

Orgaaniset Lafe´s deodorantit ovat kliinisesti testattuja. Ne antavat ihosi hengittää ja poistaa kuona-aineita, mutta estävät tehokkaasti epämiellyttävän hajun, luonnollisten ja sertifioitujen aineiden avulla 24 h. Tuoksut saadaan eteerisistä öljyistä. Deodorantit eivät sisällä haitallisia aineita, kuten alumiinia, propyleeniglykolia, parabeeneja, eivätkä mineraaliöljyjä. Tuotteissa ei myöskään käytetä synteettisiä hajusteita, eikä niitä testata eläinkokeilla. Tuote on stick-muodossa ja sopii koko perheen käyttöön tuoksumieltymysten mukaan. Myös matkoille kätevä ottaa mukaan. 

 

Valittavanasi on kuusi eri versiota: 

  • Extra Strenght on tehokas ja luonnollinen deodorantti, jossa antibakteerisena raaka-aineena on tea tree -öljy. 
  • Naisellisessa Bliss deodorantissa on raikas ruusun ja iiriksen tuoksu.
  • Fresh deodorantin raikas tuoksu on kuin olisit juuri astunut suihkusta. Tehokas ja luonnollinen koostumus, jossa on sekoitus eteerisiä öljyjä, on tarpeeksi vahva pitämään aktiivisen ja stressaavankin päivän raikkaana.
  • Soothe saa tuoksunsa laventelin eteerisistä öljyistä, jotka antavat rauhallisen, rennon ja raikkaan olon ilman haitallisia kemikaaleja. Tuote on valittu Chateleine lehdessä (Kanadassa) parhaaksi alumiinittomaksi deodorantiksi, joka todella toimii.
  • Tuoksuton deodorantti pitää yllä raikkaan ja puhtaan tunteen, joka sopii myös tuoksuherkille käyttäjille. 
  • Active on tehty nimenomaan jopa stressaavimpiin, koko ajan menossa -päiviin. 

Lafe´s ottaa myös yrityksenä ympäristön huomioon. He ovat ylpeitä voidessaan olla 100 % ”vihreitä”. Heidän toimistollaan sekä varastolla käytetään tuulienergiaa ja he kierrättävät kaiken mahdollisen. Heidän missionsa onkin toimia maapallomme hyväksi.