La Cure mutatuotteista helpotusta nuorten iho-ongelmiin

La Cure mutasaippua sekä mutanaamio ovat saaneet suuren suosion nuorten keskuudessa kamppailussa murrosiän iho-ongelmia vastaan, kuten akne, mustapäät ja rasvainen epäpuhdas iho.

Kuolleenmeren mineraalimutaa sisältävät mutasaippua ja -naamio syväpuhdistavat ja samalla ravitsevat ihoa tervehdyttävillä mineraaleilla.

Mutasaippua on tarkoitettu päivittäiseen ihon puhdistukseen kasvoille ja tarvittaessa esim. selän alueelle.

Mutanaamio on tarkoitettu paikallisesti esim. yksittäisten finnien kuivattamiseen tai mustapäiden poistoon. Naamiota voi käyttää myös koko kasvoille 1–2 kertaa viikossa, riippuen ihon rasvaisuudesta. Mutanaamiosta on saatu myös hyviä tuloksia pienten lasten ontelosyylien hoidossa.

Mutanaamion kiinteyttävän ja ravitsevan vaikutuksen vuoksi tuotetta on perinteisesti käytetty myös ikääntyvälle iholle. Naamio kirkastaa ja napakoittaa väsynyttä, veltostunutta ihoa nopeasti. Ihon pintarypyt silenevät silminnähtävästi. Hapenottokyky paranee ja ihosta tulee raikkaan ja terveen tuntuinen.

La Cure kosteusvoide sopii täydentäväksi tuotteeksi mutahoitojen jälkeen. Voide sisältää Kuolleenmeren mineraalipitoista vettä, joka pitää yllä ihon kuntoa. Voide sitoo kosteutta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

La Cure sarjaan kuuluu ihovoiteita, mutatuotteita, ihonhoitosuoloja, shampoita, suihkugeeli, puhdistusmaito, kasvovesi, pigmenttivoide sekä luonnonsaippuoita.

Sarjan tuotteet sopivat koko perheelle päivittäiseen käyttöön sekä erilaisten iho-ongelmien lieventämiseen.

Tarkempia hoitovinkkejä esim. akneen, päänahan seborreaan sekä atooppiselle tai psoriasis-iholle voit kysyä AITO-kaupoista.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija on nyt AITO hyvän olon kauppa!
Joko huomasit, että meillä on uusi nimi? Luontaistuntijasta on tullut AITO hyvän olon kauppa! Uusi nimemme...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.10.–30.10.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Aitoa terveyttä & vahvaa vastustuskykyä!
Yksi tärkeimmistä asioista on ainakin huolehtia riittävästä D-vitamiinin, sinkin ja C-vitamiinin saannista, sillä ne...
Lue