La Cure - Kuolleenmeren mineraalit kuivan ihon avuksi

La Cure -tuotteet valmistetaan puhtaista kasvi- ja hedelmäuutteista sekä kasviöljyistä. Kaikki tuotteet sisältävät Kuolleenmeren mineraaleja tai -mutaa. Merimineraalit hoitavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Mineraaleilla ja mudalla on myös rentouttava sekä stressiä, väsymystä ja särkyjä lievittävä vaikutus.

Monella suomalaisella on kutiseva, hilseilevä ja kuiva iho. La Cure -tuotteiden sisältämät merimineraalit hoitavat ja kosteuttavat kuivaa ihoa nopeasti. Tuotteet rauhoittavat kutinaa ja tulehduksia sekä lieventävät atooppisen ja psoriaattisen ihon oireita.

La Cure -tuotteet on kliinisesti testattu Unkarissa Debrecenin ihotautiklinikalla ja Suomessa Iholiitto ry:n ylläpitämässä Ihopisteessä. Koeryhmissä oli psoriasista, atopiaa ja päänahan seborreaa sairastavia henkilöitä. Oireet hävisivät suurimmalta osalta kokonaan. Psoriasiksen hoidossa La Curen tehtävänä on paksun karstan irrottaminen ihosta ja ihotulehduksen hillitseminen.

Käsivoide kosteuttaa ja ravitsee

Voide sisältää Kuolleenmeren mineraaleja ja hoitavia öljyjä sekä E-vitamiinia ja porkkanauutetta. Ravitsevana voiteena La Cure -käsivoide sopii ihottumien hoitoon. Se paitsi kosteuttaa myös huolehtii ihon kosteustasapainosta. Käsivoide tasoittaa ihon juonteita ja hidastaa ikääntymisen tuomia merkkejä pitäen ihon pehmeänä ja nuorekkaana. Säännöllisesti käytettynä voide estää maksaläiskien muodostumista kämmenselkiin. Voide myös ylläpitää ihon luonnollista pH:ta. Voide on erinomainen kuivalle ja ahavoituneelle iholle.

Jalkavoide pehmentää ja hoitaa

Hoitava voide jaloille sisältää suolamineraalien lisäksi jojobaöljyä sekä viilentävää mentolia. Voide ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää jalkojen ihoa ehkäisten kutinaa ja kivuliaiden halkeamien muodostumista. Väsyneet lihakset rentoutuvat ja mentoli viilentää ja virkistää. Voide desinfioi jalkojen ihoa ja pitää ihon terveenä sekä uudistaa ihon soluja. 

Kysy lisää La Cure -sarjan tuotteista lähimmästä Luontaistuntija-myymälästä. Tuotteita on saatavana myös Luontaistuntijan verkkokaupassa.  

Lehden muita artikkeleita

Jaksaa, jaksaa!
Juuri nyt on hyvä aika aloittaa vitamiini-hivenaine-kivennäisaine-tankkaus, jotta jaksaa läpi haastavan pimeyden,...
Lue
Syyskuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.–29.9.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Skingain vapauttaa Helena Ahti-Hallbergin nauttimaan tanssin pyörteistä
Tottakai minun iässäni 48-vuotiaana on mukavaa, jo ammatinkin puolesta, että iho, hiukset ja kynnet pysyvät kauniina,...
Lue