Kuusi kysymystä Kyolicista

Valkosipuli (Allium sativum) tunnetaan vastustuskykyä ja sydänterveyttä tukevana rohtona. Kyolicissa valkosipulin tehoaineet on muokattu hurjasti alkuperäistä vahvemmiksi ja silti vatsaystävällisiksi. Kyolicin tehoaine on ns. kylmäkypsytetty valkosipuliuute, maailmanlaajuisesti patentoitu Aged Garlic Extract™ (AGE).  

Oy Valioravinto Ab on markkinoinut Kyolicia jo vuosikymmenten ajan ja vastannut ahkerasti tuotteesta esitettyihin kysymyksiin. Tässä niistä muutamia:  

 

1. Mikä on Kyolicin tutkituin terveysvaikutus?  

Kyolic on maailman tutkituin valkosipulivalmiste. Sen terveysvaikutuksia, turvallisuutta ja koostumusta selvittävistä tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. Laaja-alaisin näyttö kohdistuu monipuolisesti sydäntervey­teen, kuten veren kolesteroli- ja homokysteiiniarvoihin. Sydänterveyteen liittyy myös vankka näyttö tilapäisen stressinsietokyvyn edistämisestä.   

 

2. Sopiiko Kyolic vastustuskyvyn tukemiseen?  

Kyllä ja erittäin laaja-alaisesti. Kyolicilla voi korvata tuoreen valkosipulin nauttimisen ja välttyä vatsavaivoilta. AGE tukee elimistömme omia luonnollisia puolustusmekanismeja lisäämällä mm. valkosolujen määrä ja aktiivisuutta.  

 

3. Olen vegaani. Voinko käyttää Kyolicia?  

Kyllä. Sekä Kyolic-tabletit että nestemäinen Kyolic ovat 100 % kasviperäisiä. Monia ilahduttaa myös se, AGE:n valmistuksessa käytetään ainoastaan luomuviljeltyjä valkosipuleita. Valkosipulit ovat peräisin kalifornialaisten luomutuottajien tiloilta.  

 

4. Valkosipuli auttaa kuulemma pitämään punkit loitolla. Eläinlääkäri kuitenkin kielsi antamasta valkosipulia koiralle. Onko Kyolic silti turvallinen koirille?  

Kyllä. Kyolicia voi antaa koirille täysin turvallisin mielin. Ainutlaatuisesta valmistustavasta johtuen se ei sisällä lainkaan tuoreelle ja tavanomaisille valkosipulivalmisteille tyypillisiä ns. tiosulfaatteja, jotka aiheuttavat koirille anemiaa. 

 

5. Jotkut kasviuutteet rasittavat maksaa. Onko Kyolicin pitkäaikainen käyttö turvallista?  

Kyllä. Valtaosa sen laaja-alaisista vaikutuksista saadaan nimenomaan pitkäaikaisen käytön myötä. Turvallisuus on taattu. Yksi Kyolicin terveyshyödyistä on itseasiassa maksan normaalin toiminnan edistäminen!  

 

6. Kyolicia markkinoidaan jälkihajuttomana. Pitääkö väittämä ihan oikeasti paikkansa?  

Kyllä pitää. Tabletit tuoksuvat kypsälle sipulille, mutta ne eivät aiheuta nauttimisen jälkeistä tympeää hajua. Ei edes tehokuurina käytettynä. Suositeltu päiväannos on 1 tabletti.  

Lue lisätietoja Kyolicista ja lähetä tarvittaessa oma kysymyksesi Valioravinnolle.

Tutustu Kyolic-tuotteeseen AITO hyvän olon kaupoissa tai -verkkokaupassa!

 

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.–31.10.2019 niin kauan kuin...
Lue
Kansa tahtoo ketoosiin!
Varmista näiden ravintoaineiden saanti   Koska ketogeeninen ruokavalio on ns. diureettinen ruokavalio, on...
Lue
Ashwagandha – yrttien prinssi avuksi stressiin 
Stressinhallinnan A ja O on säännöllinen, terveellinen ruokailu, raittiin ilman hengittäminen, liikunta, ilon...
Lue