Kuolleenmeren suola- ja mutatuotteista apua ihon ongelmiin!

La Cure -tuotteet valmistetaan puhtaista kasvi- ja hedelmäuutteista, kasviöljyistä ja Kuolleenmeren mineraaleista tai -mudasta. Monella suomalaisella on kutiseva, hilseilevä ja kuiva iho. La Cure -tuotteiden sisältämät merimineraalit hoitavat ja kosteuttavat kuivaa ihoa nopeasti. Tuotteet rauhoittavat kutinaa ja tulehduksia sekä lieventävät atooppisen ja psoriaattisen ihon oireita.

Tuotteet sisältävät peräti yli 25 eri mineraalia, esim. magnesiumia, natriumia, kaliumia ja bromia. Jokaisella mineraalilla on oma vaikutuksensa ihoon ja sen terveyteen. Muun muassa magnesium hidastaa ihon ikääntymistä ja rentouttaa, se auttaa myös psoriasiksessa ja aknessa, bromi rentouttaa lihaksia ja vähentää niiden kankeutta. Ikääntyessä ihon kalsium vähenee, se hidastaa solutoimintaa ja heikentää aineenvaihduntaa, Iho kuivuu helpommin. Lisäksi kalsium vilkastuttaa verenkiertoa. Kalium säätelee ihon kosteustasapainoa ja rikki desinfioi ihoa luonnonmukaisesti.

Merimineraalit hoitavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti, lisäksi niillä ja mudalla on myös rentouttava sekä stressiä, väsymystä ja särkyjä lievittävä vaikutus. Suolatuotteet eivät kuivata vaan niillä on kyky sitoa kosteutta ihoon.

JALKAVOIDE

o sisältää suolamineraalien lisäksi jojobaöljyä sekä viilentävää mentholia

o rentouttaa väsyneitä lihaksia, desinfioi ja vähentää hikoiluongelmaa

o ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää ihoa

o viilentää ja virkistää jalkoja

o pitää ihon terveenä ja uudistaa ihon soluja

o ehkäisee kutinaa ja kivuliaiden halkeamien muodostumista

o sopii myös erittäin kuiville käsille

MUTASAIPPUA

o syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa: tehokas akne-ihon, finnien ja mustapäiden hoidossa

o ravitsee ihoa mineraaleilla

o säätelee ihonkosteus- ja rasvatasapainoa

o palauttaa ihon oikean pH-arvon

Lisäksi sarjasta löytyy Kylpysuola, Kuorintasuola, Mutanaamio, Vartalomuta, Hierontaöljy, Puhdistusmaito, Voidemainen kasvovesi, Vartaloemulsio, Päivä- ja yövoide, Kosteusvoide, Silmänympärysvoide, Saippuat, Shampoot, Suihkugeeli, Kuorintavoide, Käsivoide ja Pigmenttivoide. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

La Cure -tuotteet on kliinisesti testattu Unkarissa Debrecenin ihotautiklinikalla ja Suomessa Iholiitto ry:n ylläpitämässä Ihopisteessä. Tuotteet ovat luonnonmukaisia, ne eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä eivätkä eläinperäisiä ainesosia, tuotteita ei myöskään testata eläinkokeilla.

Lehden muita artikkeleita

Hoida täitartunta tehokkaasti ja luonnollisesti
Pahin kausi jatkuu pitkälle kevättalveen. Nykyään on tosin havaittavissa entistä enemmän täiepidemioita ympäri vuoden:...
Lue
Sapettaako tahra valkoisen leningin tai paidan miehustassa?
Sappisaippua on kasvirasvapohjainen perussaippua, joka sisältää naudan sappinestettä.  Tämä sappi käyttäytyy...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 18.8.–31.8.2017 tai niin kauan kuin...
Lue