Kotimaista luonnonkosmetiikkaa hampusta

Miksi hamppu tekee hyvää iholle? Hamppuöljyn ihonhoidolliset ominaisuudet ovat erinomaiset öljyn sisältämien runsaiden ja monipuolisten omega-6 ja omega-3 -rasvahappojen ansiosta.

Öljy sisältää myös arvokasta ja kasviöljyissä harvinaista gammalinoleenihappoa (GLA). Lisäksi öljyssä on runsaasti E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka ovat iholle tärkeitä.
 

Hamppuöljyä erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle

Hamppuöljyyn pohjautuva kosmetiikkasarja on hyvin kosteuttavaa, imeytyvää ja hoitavaa. Raaka-aineet ovat luonnollisia ja hyvin siedettyjä. Tuoksu tuotteissa on luonnollinen ja mieto. Siksi tuotteet ovat erinomaisia hellää hoitoa ja kosteutta tarvitsevan atooppisen sekä herkän ihon hoitoon. Kuivaa ja atooppista ihoa kannattaa hoitaa myös sisäisesti ruokalusikallisella hamppuöljyä (elintarvike) päivittäin, jotta iho saa runsaasti tarvitsemiaan hyviä rasvahappoja.
 

FI-Natura luonnonkosmetiikka­sertifikaatti takaa laadun

Vähintään 95 % tuotteiden raaka-aineista tulee olla luonnollisia tai luonnollista alkuperää, ja lopun 5 %:n tulee olla luonnonkosmetiikan hyväksymiä raaka-aineita. Tarkastusprosessissa valvotaan, että tuotteiden sisältämät raaka-aineet sekä tuotteet täyttävät FI-Naturan määrittelemät luonnonkosmetiikan kriteerit.
 

Hamppukosmetiikka sopii koko perheelle

Hamppu-ihoöljyn korkea öljypitoisuus tuo parhaiten esiin hampunsiemenöljyn hoitavat ominaisuudet. Yhdessä manteliöljyn ja kookoksen rasvahappojen kanssa teho ja käyttömukavuus ovat erinomaisia. Kokeile erityisesti kuivien alueiden hoitoon.

Hamppu käsi- ja vartalovoiteessa on korkea hamppuöljypitoisuus. Muita vaikuttavia aineita ovat nokkosuute, kosteuttava glyseriini ja kookos.

Hamppushampoon hamppuöljy hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. Kookos- ja sokeri­peräiset aineet pesevät hiukset hellävaraisesti ja luonnollisesti samalla hiuspohjaa hoitaen.
 

Laadukkaan ja riittoisan ihonhoitosarjan hamppuöljy tulee kotimaiselta kasvitilalta – kokeile ja ihastu. Löydät Impolan hampputuotteet AITO-kaupoista ja -verkkokaupasta!

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 31.10.–29.11.2018 tai niin...
Lue
Kansainvälisen ubikinonitutkimuksen tuloksia
Miksi niin monet ihmiset ostavat ubikinonivalmisteita varmistumatta, pystyykö ubikinoni todella imeytymään niistä?...
Lue