Kotimaiset hoitosalvat ihonhoidon onneksi

Frantsila on jo yli 30 vuoden ajan valmistanut erilaisia hoitosalvoja ihonhoitoon. Lähtökohtina ovat olleet suomalainen kansanlääkintä- ja hoitoperinteet sekä yrttien tehokkaat positiiviset vaikutukset. Suosituimmat salvamme ovat olleet Lemminkäisen äidin terva-pihkasalva sekä 11 yrtin hoitosalva. Näitä molempia yhdistää monipuolisuus niin käyttöominaisuuksissa kuin raaka-aineissakin. Frantsila on tuotteita kehittäessään uskonut, että kun monta hyvää ainetta yhdistetään, saadaan tehokkaampi kokonaisuus ja hoitovaikutus kuin vain yhdellä raaka-aineella. Tässä olemme myös onnistuneet ja hoitosalvoista on tullut monen perheen ihonhoidon perusta.

Terva-pihkasalva – monipuolinen vaikuttaja

Terva-pihkasalva perustuu kansanlääkintään. Kuusen ja männyn pihka on tiedetty antibakteerisiksi, desinfioiviksi ja tulehduksia estäviksi. Pihkaa on käytetty mm. halkeilevan ihon, tulehdusten ja finnien hoitoon. Aidossa tervassa on tiedetty olevan myös näitä samoja hyviä ominaisuuksia. Lisäksi Frantsila on näiden kahden tehokkaan aineen joukkoon lisännyt takiaisenjuuriuutetta, jolla tiedetään olevan tulehduksia ja stafylokokkibakteerin kasvua hillitsevä ominaisuus. Näin on saatu ainutlaatuinen ja tehokas koostumus ihon ongelmien hoitoon. Salvaa on totuttu käyttämään pehmentämään ihon kovettumia sekä kantapäiden ja sormien halkeamia. Sillä voidaan myös hoitaa tulehduksia, pieniä haavoja, maitorupea, finnejä, hyönteisten pistoja sekä psoriasista. Näiden monipuolisten hoitovaikutusten ja tehokkuuden johdosta tuote valittiin vuoden 2009 hoitotuotteeksi.

11 yrtin salva – ”Frantsilan ihmesalva”

11 yrtin salva sisältää nimensä mukaisesti 11 erilaista yrttiä: mm. niittyhumalaa, ratamoa, siankärsämöä, ukontulikukkaa, puna-apilan kukkaa sekä kehäkukkaa. Kaikilla käytetyillä kasveilla on ihonhoitoon jokin erityinen positiivinen vaikutus, mutta niiden yhteisvaikutus on huomattavasti yksittäistä osatekijää suurempi. Niin hyviä ja jopa hämmästyttäviä hoitotuloksia salvalla on saatu aikaan, että sitä on käyttäjien keskuudessa ruvettu kutsumaan Frantsilan ihmesalvaksi. Salva on havaittu erinomaiseksi mm. ihottumiin, syyliin, luomiin, arpiin, säärihaavoihin, palovammoihin ja peräpukamiin. Tuote on koko perheen hoitosalva vauvasta vaariin.

Jotkut ovat kavahtaneet 11 yrtin määrää ja pelänneet allergiaa. Käyttäjäkokemukset kuitenkin osoittavat, että allergiareaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia: yli 30 vuoden aikana niitä on ollut vain muutama. Jos mietit salvan sopivuutta itsellesi, voit testata sen helposti sivelemällä pienen määrän salvaa ranteen sisäpinnalle ja seurata ihon reaktiota.

Frantsilan salvoja on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Pidetään huolta itsestämme
Kohonnut verenpaine on suomalaisilla hyvin yleistä. Tiesitkö, että se ei luotettavasti näy eikä tunnu? Kohonneen...
Lue
Kauppiaan vinkkejä jaksamiseen
Laboratoriohoitaja ja fytonomi Maija Huhtikorpi on neuvonut asiakkaita Luontaistuntija -myymälässään Helsingin Malmilla...
Lue
Arginiini ravintolisänä – neljä keskeistä vaikutuskohtaa elimistössä
  Vähentää maksan rasvoittumista Ei-alkoholiin liittyvä maksan rasvoittuminen on yleistynyt viime vuosina....
Lue