Kollageenishotti ja hiusten tehoravinne kuuluvat jokaiseen aamuun

Muoti- ja tyylikonsultti Leena Sarvi on monessa mukana. Hän on yksi Suomen tunnetuimmista näytösjuontajista ja toimii lisäksi kouluttajana ja luennoitsijana. Leena on tunnettu myös kokeneena koiraihmisenä ja -kasvattajana. Perheeseen kuuluu aviomiehen ja tyttären lisäksi kaksi pomeranian kääpiöpystykorvaa: Rafa ja Leksa. Neljän päivittäisen koiralenkin lisäksi Leena pitää huolta itsestään terveellisen ruokavalion ja ravintolisien avulla.

Käytän päivittäin ravintolisiä täydentämään ruokavaliotani, jotta saan kaikki tarvitsemani ravintoaineet iholle ja hiuksille. Tutustuin suomalaisen lääketehtaan valmistamaan Vivania Beauty Shot -tehojuomaan pari vuotta sitten – ja ihastuin heti. Nyt ihoni tuntuu napakalta ja kosteammalta, Leena Sarvi kuvailee. 

– Pitkät hiukseni puolestaan ovat kiitollisia kaikesta elinvoimaa lisäävästä. Käytän kotimaisen Evonia®-sarjan hiuksille suunniteltuja ravintolisiä päivittäin.
 

Evonia® ja Vivania® – tärkeät luottotuotteeni

Muodin ja kauneusalan ammattilaisena Leena Sarvi arvostaa tuotteita, jotka auttavat ihon ja hiusten hyvinvointiin. Evonia Hiusten tehoravinne -kapselit sisältävät camelina-, pellavansiemen- ja sarviapilan siemenöljyä juuri oikeassa suhteessa, jotta omega-3- ja omega-6 -rasvahappojen suhde olisi paras mahdollinen. Lisäksi ne sisältävät B-, D- ja E-vitamiineja sekä sinkkiä ja metioniinia. Niitä tarvitaan edistämään hiusten kasvua, ravitsemaan hiusjuuria ja elvyttämään niiden verenkiertoa.

– Joudun työssäni käsittelemään hiuksiani lähes päivittäin. Luonnonkiharat hiukseni ovat kuivat ja Evonia Hiusten tehoravinne on hyvä perustuote antamaan oikeita ravintoaineita hiuksille ja hiusjuurille. Se silottaa kuivia ja karheita hiuksia ja lisää niiden kiiltoa. Lisäksi käytän päivittäin myös Evonia-sarjan Hair Booster -tabletteja, jotka sisältävät ravintoaineita hiustenlähtöä vastaan ja hiusten kasvulle. Kampaajanikin on huomannut, että uusia hiuksia on viime aikoina tullut runsaasti lisää ja hiukseni ovat kiiltävät eivätkä ne katkeile, Leena kuvailee.

– Iän myötä ihon rakenne yksinkertaisesti muuttuu ja myös hiusongelmat lisääntyvät. Lämpötilojen vaihtelut ja muun muassa keskuslämmitys ovat omiaan rasittamaan ihoa, ja edessä oleva pitkä pipokausi koettelee myös hiuksia.

– Ihoni hyvinvointiin käytän helposti nautittavaa sisäistä buusteria, Vivania Beauty Shottia. Hyvänmakuinen juoma sisältää kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka kosteuttavat ihoa ja auttavat ylläpitämään ihon tervettä rakennetta.

– Ihon ikääntyminen ja hiusongelmat koskettavat niin naisia kuin miehiä. Minun luottotuotteeni ovat hyvänmakuinen Vivania Beauty Shot ja Evonia. Ne sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille. Kun on saanut sopivasti liikuntaa, lepoa ja oikeanlaista ravintoa, on hyvä olo ja elämästä on helpompi nauttia, toteaa Leena Sarvi ja suuntaa – minnepä muualle kuin lenkille koirapoikiensa Rafan ja Leksan kanssa. 

 

Evonia® Hiusten tehoravinne

Vahvojen hiusten rakentumiseksi tarvitaan useita ravintoaineita, jotka auttavat tuottamaan laadukkaita hiussoluja. Tuote sisältää hiusten ja hiusjuurten kasvulle ja hyvinvoinnille tärkeät ravintoaineet oikeassa suhteessa. Niitä tarvitaan edistämään hiusjuurten verenkiertoa ja ravinnonsaantia sekä rakentamaan vahvoja ja pitkäikäisiä hiuksia. Annostus: 1 kapseli päivässä.

Evonia Hiusten tehoravinne ja muut Evonia-ravintolisät on kehitetty yhteistyössä HiusAkatemian ja suomalaisen ravintolisiin erikoistuneen lääketehtaan asiantuntijoiden kanssa. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Evonia®-tuotesarjan Vuoden 2012 hoitotuotteeksi.

 

Vivania® Beauty Shot

Sisältää vuorokausiannoksessa (50 ml) 10 g hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® -kollageenia, 100 mg hyaluronihappoa ja 75 mg C-vitamiinia. Helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen. Pakkaus: 500 ml pullo, jossa mukana mittamuki. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 50 ml päivittäin 4–8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Sopii myös jatkuvaan käyttöön.  

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Marraskuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.10.–24.11.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Tuoreita terveysuutisia maailmalta
Lääketieteen Nobelin sai japanilainen solubiologi solun kierrätysmekanismin selvittämisestä (autofagia = solut...
Lue
Mies, pidä hyvinvoinnistasi huolta!
Testosteroni on sukuhormoni ja vahvasti yhteydessä miehen hyvinvointiin. Miehet, joiden testosteronitaso on korkeampi,...
Lue