Kollageenin ja hyaluronihapon tehoyhdistelmä hellii ihoa

Ikääntymisen myötä ihon rakenne muuttuu sekä naisilla että miehillä, kun ihon omien luonnollisten rakennusaineiden määrä vähenee elimistössä. Elimistön kyky tuottaa kollageenia ja hyaluronihappoa heikkenee, koska niiden valmistukseen vaadittava entsyymitoiminta hidastuu. 

 

Ikääntyminen näkyy ihossa – mikä avuksi?

Kehon kyky uudistua ja tuottaa kollageenia alkaa heikentyä noin 25 vuoden iässä ja hyaluronihapon tuotanto alkaa laskea noin 30 vuoden iässä. Kollageenin ja hyaluronihapon määrän vähentyessä ihon kosteustasapaino huononee, iho kuivuu, ohenee ja menettää kimmoisuuttaan, ja siihen muodostuu ryppyjä ja juonteita. Myös pigmenttiläiskiä syntyy helpommin, ihohuokoset saattavat suurentua ja couperosa lisääntyä. Ihon tulehdusalttiuskin voi lisääntyä. Kosteuden puutteesta johtuen iho tuntuu kiristävältä ja näyttää samealta tai se voi punoittaa ja olla läikikäs. 

Kollageeni on kehomme yleisin proteiini ja ihon luonnollinen ainesosa. Se vaikuttaa ihon elastisuuteen ja auttaa ihoa säilyttämään sileytensä ja kiinteytensä. Myös hyaluronihappo on kehon oma luonnollinen aine, joka edistää kollageenin ja elastiinin muodostumista sidekudossoluissa. Kollageeni muodostaa ihon tukirakenteen, elastiini lisää kudoksen kimmoisuutta ja hyaluronihappo on soluväliaineen pääkomponentti. Sen kautta ravintoaineet kulkevat soluun ja kuona-aineet solusta ulos, joten hyaluronihappo edistää ihon aineenvaihduntaa. Lisäksi se kosteuttaa ihoa, sillä se toimii kuin sieni ja pystyy pidättämään jopa tuhatkertaisen määrän kosteutta painoonsa nähden. 
 

Täsmäravintoaineita ihon kauneudeksi 

Kollageenin ja hyaluronihapon luonnollista vähenemistä voi korvata nauttimalla näitä iholle tärkeitä ravintoaineita ravintolisän muodossa. ­Hyvänmakuinen ”kollageenishotti” Vivania® Beauty Shot sisältää tehokkaan yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Ne ylläpitävät ihon tervettä rakennetta ja antavat iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää raikkaammalta ja tasaisemmalta.

Vuorokausiannos (50 ml) sisältää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kalakollageenia 10 g, hyaluronihappoa 100 mg ja C-vitamiinia 75 mg. Helppokäyttöinen valmis juoma, makuina persikka ja uusi raikas kausi­maku mango-meloni – maista ja ihastu! Valmistettu Suomessa.

Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 50 ml päivittäin 4–8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Pakkaus: 500 ml. 
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.6.-1.7.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Lesitiini avuksi fitnessharrastajille ja monille muillekin
Soijalesitiini on soijapavuista valmistettu luonnollinen ravintoaine. Vähiten prosessoituna lesitiiniä voi nauttia...
Lue
MIRA LUOTI: Yhteiset ateriat raamittavat perheemme arkea
Terveellinen kasvisruoka ja perheen yhteiset liikuntahetket pitävät Miran voimissaan ja arjen hyvänä. – Keväällä...
Lue