Kollageeni nuorentaa ihoasi!

Kollageeni – ihoa nuorentava proteiini – nyt myös ihoa silottavana tehokkaana voiteena ja seerumina

Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista, ja sitä löytyy ihosta, nivelistä, hampaista, luista, rustoista ja verisuonista. Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine, koska se muodostaa 70 % ihon proteiinista ja auttaa pitämään ihon sileänä ja kauniina.

 

Tiesitkö, että 25–40-vuotiaana kollageenin tuotanto loppuu?

Noin 25 vuoden jälkeen elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia, mikä johtaa useisiin ikääntymisoireisiin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho. Kollageenin tuotanto loppuu kokonaan noin 40 ikävuoden paikkeilla, jonka jälkeen meidän tulee huolehtia kollageenin saannista sekä ulkoisesti että sisäisesti.

 

Mitä enemmän kollageenia, sen paremmalta iho näyttää

Kollageenin määrä ihossa määrittelee sen, miten nuorelta se näyttää. Jos kollageenin määrä iholla on runsas, iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja kiinteämmältä. Jos ihon kollageenin määrä on vähäinen, iho näyttää epätasaiselta, kuivalta ja siinä näkyy selviä juonteita. Käyttämällä kollageenia sisältäviä ihotuotteita, aktivoit samalla myös elimistösi omaa kollageenintuotantoa ja kollageenivarastojen säilymistä. Kollageenihoidon aikana ihosi kollageenivarastot täyttyvät ja iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta.

Älä unohda C-vitamiinia

C-vitamiini on ihon tärkein vitamiini. C-vitamiini on myös välttämätön aine kollageenin syntymisen kannalta ja toimii myös kollageenisynteesin kiihdyttäjänä.

C-vitamiini toimii ihon luonnollisena uudistajana ja rakentajana. Yhdessä kollageeni ja C-vitamiini muodostavat ihon ulkonäön ja terveyden tärkeimmän toimintaparin.

Puhdas+ Collagen Cream ja Serum ovat kollageenia ja C-vitamiinia sisältävä ylellinen ja tehokas voide ja seerumi kasvoille ja decolté-alueelle. Tuotteet sisältävät myös tyrnimarjaa, joka pehmentää, virkistää ja ravitsee ihoa sekä lisää tehokkaasti ihon kimmoisuutta. Tyrnimarja on vahva välttämättömien rasvahappojen lähde. Se sopii erityisesti kuivalle iholle ja toimii myös ihon luonnollisena aurinkosuojana. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä eivätkä parabeeneja, ja ne on valmistettu Suomessa.

Lehden muita artikkeleita

Tutkittua: Echinaforcella voidaan ehkäistä flunssaa ja sen jälkitauteja
Viimeaikainen tutkimustieto osoittaa, että Echinaforcella voidaan ennaltaehkäistä paitsi flunssaa myös sen jälkitauteja...
Lue
Esittelyssä terveystuotealan vuoden 2016 parhaat tuotteet
Tuotteet valitaan mm. seuraavin kriteerein: - takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä - laaja...
Lue
Puhdistu, hoikistu ja virkisty vehnänoraan avulla
Elävän ravinnon ”äiti” Ann Wigmore löysi uudelleen vehnänoraan 70-luvulla, ja hän olikin sitä mieltä, että nauttimalla...
Lue