Koe kesän kauneus kasvoilla – Frantsilan Midsummer Rose -luonnonkosmetiikka

Midsummer Rose -luonnonkosmetiikkatuotteissa yhdistyvät suomalaisten kasvien kuten juhannusruusun bioaktiiviset tehoaineet.

Laadukkaat kylmäpuristetut öljyt, kuten ruusunmarjan siemenöljy, eteeriset öljyt ja ruusunkukkaisvesi tekevät sarjasta erityisen hoitavan ja kosteuttavan. Luonnolliset raaka-aineet sisältävät ihoa ravitsevia vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka edistävät monipuolisesti ihon hyvinvointia.

Ruusun tehoaineet tuovat avun moniin iho-ongelmiin. Ne kosteuttavat kuivaa ihoa, antiseptisinä ja antibakteerisina hoitavat akneihoa, supistavat ihohuokosia sekä lievittävät tulehdusta ja punoitusta. Ruusu elvyttää ikääntynyttä ihoa sekä häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia. Midsummer Rose -tuotteet ovat muodostuneet monelle rakastetuiksi klassikoiksi, jotka hellivät niin äitien kuin tyttärienkin ihoa.
 

Haluaisitko kesän kauneuden kasvoillesi? Tee näin!

  • Kuori vaikkapa mökkisaunan rentouttavien löylyjen jälkeen kasvojesi iho Uudistavalla yrttikuorintavoiteella. Näin poistat epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon.
  • Elvytä ja kirkasta iho sen jälkeen miedosti viilentävällä Yrttisavinaamiolla.
  • Lopuksi helli ihoasi Ruusu kasvoöljyllä, joka ravitsee, rauhoittaa ja auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa. Miellyttävästi ihoon imeytyvä kasvoöljy soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle ja couperosa-iholle. Kasvoöljyssä on kevyt aurinkosuoja (SPF 3). Ruusu nostaa iholle ainutlaatuisen hehkun, ja ihastuttavana lisänä sen aromaterapeuttiset ominaisuudet tyynnyttävät mieltä.
     

Frantsilan tuotteet tehdään käsityönä ja pieninä tuotantoerinä Hämeenkyrössä. Frantsilan tuotteita ei testata eläimillä ja kaikki tuotteidemme ainesosat ja tuotantomenetelmät ovat Euroopan luonnonkosmetiikkastandardien mukaisia.

Frantsila on suomalainen perheyritys ja yrttien luomuviljelyn edelläkävijä Pohjoismaissa. Yritys on erikoistunut luonnonmukaisten, terveyttä ja kauneutta edistävien tuotteiden valmistukseen vuodesta 1981.
 

www.frantsila.com
@frantsilaherbfarm
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Säilytä kesä ihollasi – hoida myös pintaa syvemmältä
  Merellistä kosteutta tai syväpuhdistusta iholle La Cure kosteusvoide tai mutanaamio Kosteusvoide...
Lue
Risiiniöljyä ripsiin ja teepuusaippuaa ongelmaiholle   
  Risiiniöljy – kauneudenhoidon monitoimiöljy!   Risiiniöljy muistetaan hiusten ja ripsien kasvua...
Lue
Impolan Kasvitilan kasviöljyt ja hampputuotteet – suomalaista superfoodia keholle ja iholle  
Hamppuöljy on myös varsinainen ihoöljy sen sisältämän korkean E-vitamiini- ja karoteenipitoisuuden vuoksi. Erityisesti...
Lue