Kesytetty vatsa ei murise – Seitsemän kymmenestä pitää Molkosania tehokkaana

Pöhötystä, ummetusta, ilmavaivoja, muljausta, kuplimista ja mitä näitä nyt on – suomalaisten vatsojen mielenilmauksia, joihin ikävän monet ovat tottuneet osana elämää.

Vatsavaivat koskettavat jopa joka kolmatta suomalaista. Vaivat ovat yleisiä ja hoitomuotojakin on lukematon määrä. Tyypillisiä oireita ovat suolistokaasujen aiheuttama turvotuksen tunne, ruoansulatusongelmat ja ummetus. Nämä ovat myös juuri ne oireet, joihin Molkosan tehoaa parhaiten.

 

Liian hapokasta? Ei suinkaan.

Molkosanin terveysvaikutukset johtuvat sen poikkeuksellisen hyvästä maitohappokoostumuksesta. Koska suuri osa ihmisistä kärsii vähähappoisesta vatsasta, se auttaa ylläpitämään suoliston pH-arvoa, joka suosii vatsan ja suoliston hyötybakteereja ja auttaa niitä lisääntymään. Suoliston bakteerikannan tervehtyminen parantaa ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä. Tämä johtaa hyvään oloon ja jaksamiseen. L+-maitohappo edistää myös suoliston limakalvojen terveyttä.

 

Ainutlaatuinen Molkosan

Molkosan tuotetaan ainutlaatuisella käymisprosessilla, jota varten kehitettiin oma, uniikki maitohappobakteeri Lactobacillus casei Alpinus. Kyseisen maitohappobakteerin ja ekologisen valmistusmenetelmän ansiosta L+ -maitohapon osuus on 95 prosenttia. Molkosanin pH-arvo vastaa suolistossa vallitsevaa happamuustasoa, ja se on nykyään myös laktoositon sekä lähes kaloriton. Uudessa Molkosan Fruit -maussa sekoittuvat raikkaasti originaali Molkosan ja hedelmäiset maut, jotka ovat peräisin aroniasta ja granaattiomenasta.

 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa!

Lehden muita artikkeleita

Muista lomailla joka päivä
Tällä kertaa haluan jakaa erään kurssin terveisiä! Tee elämästäsi yksinkertaista: rauhoita se, havainnoi. Päätä...
Lue
Turvallisesti auringossa
Aurinkokapseleilla valmistat ihosi auringon säteisiin. Kapseleita on erilaisia: useimmiten ne sisältävät...
Lue
Kilpirauhanen tarvitsee jodia ja seleeniä
Kilpirauhasen toimintahäiriöt Kilpirauhanen on pieni perhosen muotoinen elin kaulassa aivan aataminomenan alapuolella...
Lue