Kesän monipuolinen apu – Aloe vera

Lääkeaaloe, Aloe vera on todellinen ravintoainepommi! Sen sisältämät ravintoaineet ovat erityisen tehokkaita suoliston hyvinvoinnin kannalta. Suolisto on suuressa vastuussa immuunipuolustuksestamme, joten sen kunto on ensiarvoisen tärkeää taistelussamme taudinaiheuttajia vastaan.

Lääkeaaloe on prebioottista eli se on ravintoa, jota hyvät suolistobakteerit käyttävät muodostaessaan maitohappoa. Hellävaraisen vaikutuksensa takia lääkeaaloe sopii hyvin herkälle, jopa ärtyneelle vatsalle ja suolistolle.

Lääkeaaloen tärkeimpiä vaikuttavia aineita ovat polysakkaridit. Mitä korkeampi polysakkaridipitoisuus, sitä aidompaa, puhtaampaa ja hyödyllisempää Aloe vera on.
 

Laadukas ESI lääkeaaloemehu

Italialaisen ESI:n valmistaman lääkeaaloemehun sertifioitu polysakkaridipitoisuus on peräti 7000 mg /l. Tämä ainutlaatuisen ravintorikas mehu valmistetaan erityismenetelmällä niin, että kaikki kasvilehden vitamiinit, mineraalit, entsyymit, frukto-oligosakkaridit, lehtivihreä, aminohapot, kasvisterolit ja mono- sekä polysakkaridit säilyvät muuttumattomina.
 

Lääkeaaloegeelin monet käyttömahdollisuudet

Ulkoinen geeli on nopea apu valvomisesta johtuviin turvonneisiin silmänalusiin. ESI lääke­aaloegeeli helpottaa auringonpolttaman ihon tuskaa. Siksi yhä useampi pitää sitä ihan parhaana after sun -tuotteena – se rauhoittaa, viilentää ja syväkosteuttaa ihoa auringonoton jälkeen. Monet pesevät sekä hiuksensa että kasvonsa lääkeaaloegeelillä, ja käyttävät sitä parranajoon sekä hiusten huuhteluaineena.

ESI lääkeaaloegeelin sisältämät luonnolliset aineet elvyttävät kudoksia ja nopeuttavat kaikenlaisten pienten haavojen, hiertymien ja hyönteisten puremien paranemista.

Geeli on tietenkin parabeenitonta ja hypo­allergeenista, eli sopivaa myös pienokaisten ihonhoitoon. Se on dermatologisesti­ ja mikrobiologiset testattua, väriaineetonta­ ja hajusteetonta.

Hellävaraisen vaikutuksensa takia lääkeaaloe sopii hyvin herkälle, jopa ärtyneelle vatsalle ja suolistolle.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.-31.7.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Jos suolistosi saisi valita – paljon bakteereja ja eri kantoja
  Valitse paljon bakteereja ja eri kantoja Kun valitset maitohappobakteerivalmistetta, kannattaa ottaa...
Lue
Aito ja alkuperäinen Skingain  – hyvä maku paljastaa laadun
  Skingainin vaikutus elimistössä Elimistöön tullut hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin, että...
Lue