Kesän halutuin kassi täynnä luomua!

Kesätuliaiset haastavat meidät joka kesä. Mitä mökkituliaiseksi tai  kyläilyviemiseksi tällä kertaa? Ei hätää, Vogelin kesäkassi on pakattu täyteen hyvää tekeviä, laadukkaita luomutuotteita. Värikäs kesäkassi on raikas lahjaidea tai mökkituliainen. Osta nyt kesäkassi täynnä luomua, itselle tai lahjaksi – vain Luontaistuntija-ketjun myymälästä!

Kesäkassissa on toinen toistaan maistuvampia ja kesäeloa helpottavia luomutuotteita:

 

Molkosan Fruit on Molkosan-perheen uusin tulokas. Se on raikkaan hedelmäinen tapa huolehtia suolistobakteerien hyvinvoinnista. Päivittäin nautittava Molkosan Fruit -juoma on tarkoitettu suolistobakteerien luonnollisen tasapainon ja hyvinvoinnin ylläpitoon koko perheelle.

Vinkki: kokeile Molkosan Fruitia mehun sijaan janojuomana. Hyvää!

 

Lisäaineeton Herbamare-yrttisuola on Vogelin klassikko. Herbamare saa ainutlaatuisen makunsa, kun vastapoimitut, kokonaiset yrtit yhdistetään merisuolaan ja ne kuivataan hellävaraisesti aromit säilyttävällä menetelmällä. Herbamaressa on myös terveydelle tärkeää luonnollista jodia sisältävää merilevää.

Vinkki: mausta kaikki kesäherkut Herbamarella. Sopii griliruoan maustajaksi, salaatteihin ja pöytämausteeksi. Kokeile ja ihastu!

 

Vogelin luomumysli on maukasta ja kuitupitoista. Ravinteikas luomumysli on maukas aamiainen tai välipala. Ei lisättyä suolaa eikä sokeria; makeutta mysliin tuovat rusinat, durian-hedelmä sekä omena.

Vinkki : 10 minuutin liotus esim. Biotan mangomehussa pehmentää sen suussa sulavaksi.

 

Vogelin täyssjyväriisi on ensiluokkaisen maukasta ja terveellistä. Sen vitamiini- ja kivennäisainepitoisuus on moninkertainen tavalliseen riisiin verrattuna. Vogelin täysjyväriisissä on tallella jyvän tärkeimmät osat, jyvän uloin alkiolehti sekä alkio vitamiineineen ja kivennäisaineineen.

Vinkki: maukas täysjyväriisi sopii lisäkkeeksi ja kaikkiin riisiruokiin, esim. laatikoihin, uuniruokiin ja risottoihin. Kokeile myös riisipohjaisiin jälkiruokiin.

 

Echinacea on luonnonmukainen kurkkusuihke, joka vaikuttaa nopeasti desinfioiden kurkkua. Pitkä suutin ohjaa suihkeen juuri oikeaan paikkaan ja sitä on helppo käyttää. Miellyttävä piparmintun maku. Ei sovi mykerökukka-allergisille.

Vinkki: suihkuta Echinacea-kurkkusuihketta kurkkuusi säännöllisesti, niin ääni kulkee ja kurkku pysyy kunnossa.

 

Biotta-perheen uusin makuvalloittaja on trooppisen hedelmäinen Mango Mix. Se on koko perheen makuun sopiva mehu – täyteläinen yhdistelmä trooppisia makuja. Mango Mix on kuin aurinkoinen kesäpäivä lasissasi!

Vinkki: nauti Mango Mix -mehu jäillä, kun haluat oikein viilentävän hellepäivän virkistyksen. Tai mikset tekisi Mango Mix -mehusta mehujäitä!

 

Molkosan Fruit

 

– hedelmäinen maku sopii kesään

Herbamare-yrttisuola

– maustaa kesäkokin herkut

Vogelin luomumysli 

– maukas aamiainen tai välipala

Vogelin täysjyväriisi

– täyttävää hyvää

Echinacea -kurkkusuihke

– ääni kuuluville

Biotta Mango-Mix -mehu

– trooppinen tuulahdus kesään

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Suomen vaarallisin eläin
Punkit haistavat houkuttelevan isännän Punkit viihtyvät rehevässä aluskasvillisuudessa, josta ne tilaisuuden tullen...
Lue
Hormoniheilahtelut kuriin
Hetkiä rauhoittumiselle Naisen hormonitoiminta on tarkoin säädeltyä. Kun kaikki on kunnossa, kuukautiset tulevat...
Lue
Urheilija luottaa entsyymivalmisteeseen
”Sain vinkin parilta pelaajalta” Espoossa syntynyt, mutta tätä nykyä Helsingissä asuva ja HJK:n väreissä pelaava...
Lue