Kauneus tulee sisältäpäin

Juontaja, malli, yrittäjä ja 3-vuotiaan pojan äiti Karita Tykkä (o.s.Tuomola), 37, elää aktiivista ja kiireistä elämää perheensä ja lukuisien projektien parissa. - Terveellinen ravinto ja valikoidut ravintolisät auttavat minua jaksamaan arjessa ja pitämään huolta tarpeellisten vitaaliaineiden saannista.

Ihon ja hiusten kauneus tulee sisältäpäin

- Pidän hyvää huolta ihostani ja hiuksistani, sillä minulla on luonnostaan ohut ja herkkä iho sekä hennot hiukset. Hiukseni saavat tärkeitä ravintoaineita Evonia Hiusten tehoravinne -kapseleista, joita olen käyttänyt usean vuoden ajan ja havainnut erittäin hyväksi hiuksilleni. Evonia sisältää rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita sekä aminohappo metioniinia. Näiden ravintoaineiden avulla hiussolut muodostuvat mahdollisimman laadukkaiksi ja säilyttävät elinvoimansa pitkään. Evonia pitää yllä hiusjuuren verenkiertoa ja ravinnonsaantia, hiusten hyvää rakennetta sekä estää hiustenlähtöä. Hiukseni ovat vahvemmat ja kasvavat nopeammin, kuvailee Karita.

- Ihon kimmoisuutta ja raikkautta edistämään käytän Vivania Beauty Shot -kollageenijuomaa säännöllisesti päivittäin, sillä iho alkaa menettää elastisuuttaan jo kolmenkympin jälkeen. Ihon sisältäpäin ravitseminen on tärkeää, sillä kaikki se mitä syöt, vaikuttaa ihoosikin. Käytin viime syksynä kollageenivalmistetta 3 kuukauden ajan 50 ml päivässä. Kun lopetin käytön, huomasin jo reilun 2 viikon kuluttua kuivumisen merkkejä ihossani. Myös ”ajatusviivat” otsassani tulivat enemmän esiin. Minulla on taipumusta kuivaihoisuuteen, joten nyt käytän Vivania Beauty Shottia jatkuvasti, sillä se selkeästi vaikuttaa ihooni kosteuttavasti ja tekee sen myös kimmoisammaksi ja raikkaamman näköiseksi.

Hyvää oloa ja energiaa

- Kulunut vuosi on ollut työntäyteinen mutta ihanan antoisa. Tammikuussa julkaistiin ensimmäinen kirjani Raakaa ja makeaa – herkullisimmat raakajälkiruoat, joka sisältää 60 maukasta reseptiä terveelliseen herkutteluun, kertoo Karita. Kaikki reseptien raaka-aineet ovat ravintorikkaita ja käsittelemättömiä luonnon omia herkkuja, joten niistä voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Nautin puhtaasta sekä ravintorikkaasta ruoasta ja perheessämme syödäänkin joka päivä jotain tuoretta ja raakaa.

- Aamun aloitamme yleensä smoothiella. 3-vuotiaan Lucan smoothiessa on useimmiten erilaisia lehtivihreitä, avokadoa ja hedelmiä ja juoma maistuu hänelle erinomaisesti. Omaan ja mieheni smoothieen lisään mm. superfoodeja spirulinaa ja chlorellaa, ja myös persikanmakuinen Vivania Beauty Shot on helppo lisätä mukaan. Samoin monet ravintolisät kuten Pycnogenol® Strong -rannikkomännyn kuoriuutetabletit ja Piimax Natural -jauhe on kätevää sujauttaa muiden ainesten kanssa blenderiin, Karita toteaa ja tähdentää monipuolisen ravinnon tärkeyttä.- Odotan innolla syksyä ja sen tuomia haasteita. Syksy on ihanaa aikaa ja syksyn värit antavat energiaa jaksamiseen. Silloin kun on saanut sopivasti liikuntaa, lepoa ja oikeanlaista ravintoa, on kaikin puolin tasapainoinen ja hyvä olo. Suomalaisen lääketehtaan Hankintatukku Oy:n ravintolisistä olen jo usean vuoden ajan löytänyt monta hyvää tuotetta itseni ja perheeni hyvinvointia edistämään, iloitsee Karita.

Tehokas ja helppokäyttöinen kauneusshotti

Vivania Beauty Shot on anti-aging-ravintolisä, joka edistää ihon kauneutta sisältä päin - ihon omilla luontaisilla rakennusaineilla vaikuttaen ikääntymisprosessia vastaan siellä missä se alkaa, eli ihon syvemmissä kerroksissa. Nestemäinen hyvin imeytyvä kollageenin ja hyaluronihapon yhdistelmä täydennettynä C-vitamiinilla on tehokas kauneuden edistäjä ja ylläpitäjä. Tehoaineet ovat hyväksi myös hiuksille, kynsille ja nivelille.

Noin 75 % nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista. Elimistön kyky tuottaa kollageenia samoin kuin hyaluronihappoa alkaa heikentyä jo noin 25-30 vuoden iässä, mistä johtuen ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Hyaluronihappo auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa.

Kollageenin ja hyaluronihapon luonnollista vähentymistä voi korvata nauttimalla näitä iholle tärkeitä ravintoaineita ravintolisän muodossa. Hyvien tulosten saavuttamiseksi Vivania Beauty Shottia suositellaan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan, parhaiden tulosten saavuttamiseksi 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä.

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Karitan kauneussmoothie

 

1/2 ananas (mieluiten paloiteltuna ja jäisenä)

 

kourallinen pinaattia tai muuta lehtivihreää

1/2 avokado

1,5 dl kookosmaitoa

1,5 dl vettä tai kookosvettä

50 ml Vivania Beauty shottia

2 tl Piimax Natural -jauhetta

+ tarvittaessa jäitä.

Jos haluat lisää makeutta, voit lisätä mukaan mieleistäsi makeuttajaa tai 1/2 banaanin. Lisäksi voit halutessasi sekoittaa joukkoon spirulinaa, klorellaa ja laadukasta proteiinijauhetta.

Laita raaka-aineet pilkottuna tehosekoittimeen ja sekoita kunnes smoothie on täysin tasainen. Jos et käytä jäisiä ananaspaloja ja haluat viileän smoothien, voit lopuksi lisätä jäitä. Sekoita sen jälkeen vielä tasaiseksi.

 

Lehden muita artikkeleita

Alfalipoiinihappo – nuoruuden palauttaja
Lisäsaanti tarpeen Alfalipoiinihappoa saa ruoan mukana hyvin niukasti, pääasiassa vihreistä kasviksista ja...
Lue
Raikkaasta greipistä ja greipinsiemenöljystä on moneksi
Greipin käyttöä maailmalla Suurin osa greipeistä syödään sellaisenaan tai niistä valmistetaan tuoremehua...
Lue
Kahvia kiloille
Epäilevän kuluttajan mielessä käy helposti, että taas on keksitty jokin uusi ihmeaine painonsa kanssa kamppaileville....
Lue