Katri Sorsa laihdutti 20 kiloa ”Detox motivoi muutokseen”

”Detox suorastaan inspiroi minua painonpudotukseen”, bloggaaja ja tosi-tv-tähti Katri Sorsa, 28, kertoo. Puhdistuskuurit ovat Katrille taas ajankohtaisia, kunhan hän lopettaa viime keväänä syntyneen Elias-vauvan imettämisen.

Katri Sorsa on sutjakka, reipas ja kirkasihoinen. On vaikea kuvitella, että vielä pari vuotta sitten 163-senttinen Katri painoi yli 70 kiloa. Ylipainoa ei ollut paljon, mutta sen verran, että se häiritsi häntä itseään. Vartaloon kertynyt muhkurainen iho, selluliitti, ei tuntunut hyvältä. Kasvoihin puhkesi tämän tästä näppylöitä. Katri tajusi, että hänen pitäisi tehdä ololleen jotakin. Hänen koko elimistönsä janosi muutosta.

”Elämäntapani olivat muutenkin raiteiltaan silloin, kun olin muhkeampi. Suoraan sanoen elin kaikenlaisella roskaruualla, pelkällä rasva-pullamössöllä. Heikkouteni olivat niin pitsa kuin karkitkin, ja sohvalla loikoilu houkutti enemmän kuin liikunta. Painoni jojoili, mikä on todella epäterveellistä.”

Katri otti luomulaatuiset ja lisäaineettomat MethodDraine Detox -tuotteet painonpudotuksen tueksi. Tuotteet sisältävät tehokkaita kasviyrttejä, jotka puhdistavat kehoa vaikuttamalla viiteen eri elimeen: keuhkoihin, ihoon, suolistoon, maksaan ja munuaisiin.

”Ensivaikutukset tuntuivat heti aineenvaihdunnan vilkastumisena. Kuona-aineet lähtivät poistumaan vauhdilla ja vessassa sain juosta yhtenään. Ruuansulatuskin tuntui aktivoituvan.”

Nestettä tuli tosiaan juotua, sillä Katri joi päivän aikana runsaasti vettä.

”Noin kahden viikon kuluttua huomasin ihoni selvästi parantuneen. Näppylät katosivat.”

Elämäntavat kuntoon

Katri omaksui tavan käyttää detoxia kuuriluonteisesti. Samaan aikaan hän muutti ruokailutottumuksiaan terveellisemmiksi. Valkeat vehnäjauhot, sokeri ja rasvaa tihkuvat pikaruuat saivat jäädä.

”Ryhdyin syömään enemmän salaattia, kasviksia, rahkaa ja lihaa. Vähensin hiilihydraattien määrää ruokavaliossani.”

Uusia elämäntapoja täydensi liikunnan lisääminen viikko-ohjelmaan.

”Aloin käydä kuntosalilla, ja personal trainer ohjasi minua viisaasti.”

Detoxin, ravinnon ja liikunnan yhdistelmä tepsi. Katri ei haluaisi käyttää laihdutus-sanaa, mutta niin vain kropasta lähti 20 kiloa ylimääräistä rasvaa ja nestettä. Nuori nainen alkoi näyttää varsin toisenlaiselta, ja peilikuvakin alkoi miellyttää.

”Tosin enemmän kuin ulkonäkö, minulle merkitsee terveys. Se oli myös lähtökohtani elintapojen muutokseen. Raikkaampi ulkomuoto tuli siinä sivussa. Detox motivoi minua todella paljon. Se oli kuin muutoksen punainen lanka.”

Raskaus toi haasteita

Katri kertoo, että hänen raskausaikansa oli vaikea.

”Detoxia ei voi käyttää raskaana ollessa. Kärsin pahoinvoinnista, liitoskivuista, ennenaikaisista supistuksista ja migreenistä. Olin sairauslomalla peräti puoli vuotta. Palasin vanhoille tavoilleni ja ryhdyin taas lohduttamaan itseäni ruualla.”

Imetyksen kestäessä painonpudotusta ei pidä edes harkita, mutta pikku hiljaa se alkaa olla Katrille taas ajankohtaista.

”Olen synnytyksen jälkeen omistautunut täysin vauvalle, mutta viime aikoina olen yrittänyt tarkkailla myös omaa hyvinvointiani ja ryhdistäytyä katsomaan, mitä suuhuni laitan.”

Katri on alkanut vähitellen ja vähäisissä määrin taas nautiskella detox-juomaa. Liikunnaksi Katrille riittää toistaiseksi vaunujen ja vauvan kanssa lenkkeily.

”Uskon, että pääsen pikaisesti aiempaan kuntoon, kun otan jälleen itseäni niskasta kiinni ja käyttöön hyväksi havaitsemani menetelmät.”

Myös Katrin puoliso, Sasu Haapanen, käyttää detoxia ja on havainnut sen myönteiset vaikutukset. Vauvankin on mukava taputella sileäposkista isää.

Katrin uusin suosikki, MethodDraine Detox Express on luomulaatuinen tehokas 7 päivän pikakuuri kehonpuhdistukseen. Kuuri puhdista elimistöä kuona-aineista ja aktivoi aineenvaihduntaa.

Tuotteet ovat saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Pirkko Mannola luottaa ravintolisiin
Aktiivinen nainen näyttelee vielä Pirkko Mannola on nähty syksyllä Helsingin Kaupunginteatterin The Ladykillers...
Lue
Haluatko laihtua ilman jatkuvaa näläntunnetta ja makeannälkää?
Kiusaukset makeisia, makeita leivonnaisia tai paljon epäterveellisiä rasvoja ja suolaa sisältäviä ruokia kohtaan ovat...
Lue
Luonnollisia keinoja kilpirauhasen tukemiseen
Kilpirauhasen vajaatoiminta on yleistyvä sairaus, johon liittyy mm. kilpirauhashormonien toimintahäiriö tai riittämätön...
Lue