Katkaise sokerikierre!

Kesällä ja lomalla on mukava ottaa ruokavalionkin kannalta vähän rennommin ja sallia itselleen myös sokerisia herkkuja. Huono puoli siinä on se, että sokeri koukuttaa helposti ja sokerin himo saattaa jäädä päälle. Mitä siis tehdä, jotta pääsisi takaisin ruotuun?

Voit kokeilla lempeää tapaa ja vaihtaa kaikki sokeria sisältävät herkut terveellisempiin vaihtoehtoihin, kuten raakapatukoihin, raakasuklaaseen tai kuivattuihin marjoihin ja hedelmiin. Voi kuitenkin olla, ettet tällä keinolla pääse makeanhimosta kokonaan eroon. Toinen vaihtoehto on lopettaa kerralla kaikenlainen herkuttelu, myös korvikkeet. Tämä on monille ”sokerihiirille” toimivampi tapa. 

Samalla kannattaa muuttaa myös ruokavaliota. Hiilihydraattien vähentäminen ja hyvien rasvojen ja proteiinin sekä kasvisten lisääminen auttaa pitämään verensokeria tasaisempana ja auttaa hallitsemaan mielitekoja. Ateriavälit kannattaa myös pitää tasaisina, 3–4 tuntia on usein sopiva. 

Kromi on hivenaine, jolla on verensokeria tasaavia ominaisuuksia. Se onkin hyvä tuki sokerista vieroittautumisessa ja toki muutenkin, jos sinulla on taipumusta verensokerin heittelehtimiseen.
 

Viridian 7 päivän sokeri-detox – sokerihiiren unelmatuote

Viridian 7 päivän sokeri-detox -pakkauksessa saat kromia, kanelia sekä alfalipoiinia sisältävän ravintolisän verensokerin hallintaan. Lisäksi pakkaus sisältää kattavan ohjevihkosen sokerin vähentämiseen. Oppaan avulla voit laskea päivittäisen sokerin saantisi, valmistautua detoxiin ja tutustua herkullisiin resepteihin. Voit hyödyntää myös englanninkielistä mobiilisovellusta ja ­Facebook-tukiryhmää.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntijasta tulee AITO!
Paikalliset kauppiaamme palvelevat sinua jatkossa kuten ennenkin: vain nimi muuttuu ja kauppojen ulkonäkö hieman...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 15.-30.8.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Kohti parempaa ruoansulatusta!
Nämä entsyymit ovat: Amylaasi – hajottaa hiilihydraatit Proteaasi – hajottaa proteiinit Lipaasi – hajottaa...
Lue