Karpalo ja maitohappobakteerit tueksi kesärientoihin

Virtsatietulehdukset ovat monia naisia kiusaava riesa. Viileä uimavesi, kolea ilta rantakallioilla tai vilkas kuhertelu kesäheilan kanssa saattavat aiheuttaa haasteita virtsateille. Akuutti virtsatietulehdus pitää aina hoitaa antibiootilla. Vähäisempiä tuntemuksia vastaan voi sen sijaan kamppailla myös lempeämmillä vastakeinoilla – karpalolla ja hyvillä maitohappobakteereilla.

Antibioottikuuri lopettaa akuutit virtsatievaivat nopeasti. Toisinaan antibiootti voi kuitenkin altistaa uudelle tulehdukselle ja myös hiivaongelmille. Parasta olisikin välttää ongelmien kehittyminen jo ennalta. Keinoja kesäaikaisten kiusojen välttämiseen on monia.
 

Nauti kesän iloista, mutta muista nämä:

Pulahdus viileään veteen virkistää kuumana kesäpäivänä mieltä ja koko kehoa. Toisinaan kylmä kylpy tai ylle jäänyt märkä uima-asu saattavat altistaa ”kivitaudille”. Uinnin jälkeen onkin hyvä kuivatella huolella ja vaihtaa kuivaa ylle.

Kivitauti on vanhan kansan tahdikas termi virtsatietulehdukselle. Istuskelu kylmällä kivellä tai kostealla nurmikolla voivat todellakin johtaa alapään kylmettymiseen, vastustuskyvyn alenemiseen ja edelleen tulehdusriskin kasvamiseen. Kokoon taiteltava istuinalusta kulkee näppärästi mukana myös festarirepussa. Pyllyn alle livautettuna se voi säästää antibioottikuurilta ja ainakin turhalta vaatepyykiltä.

Kesällä lempi leiskuu. Villi festarikesä ja kesäheilan kanssa kuhertelu saattavat silti aiheuttaa kupruja elämänlaatuun. Aktiivinen sukupuolielämä on yksi riskitekijä naiselliselle hyvinvoinnille niin nuorten kuin varttuneempienkin naisten kohdalla. Riskiä voi hallita huolellisella intiimihygienialla sekä ennen että jälkeen lemmenleikkien.
 

Karpalo on perinteinen virtsateiden ystävä

Karpalo on hyvin perinteinen apu naiselliseen hyvinvointiin. Karpalo­ sisältää ns. proantosyanidiineja, jotka heikentävät haitallisen E.coli bakteerin tarttumista kasvualustaan. Karpaloita nautittaessa sen tehoaineet erittyvät virtsaan, jonka mukana ne huuhtoutuvat edelleen virtsarakon ja virtsateiden limakalvoille. Karpalo auttaa näin pitämään virtsatiet puhtaana pahoista bakteereista.
 

Hyvät maitohappobakteerit pitävät pahojen pöpöjen kasvun kurissa

Naisilla ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat merkittävästi myös intiimialueiden hyvinvointiin. Pahojen hiivojen ja bakteerien suuri määrä suolistossa johtaa helposti niiden lisääntymiseen myös intiimialueilla.

Oikein valitut hyvät maitohappobakteerit pitävät pahojen bakteerien kasvun kurissa. Kuri ja järjestys vallitsevat sekä suolistossa että lyhyen mutkan jälkeen myös intiimialueiden limakalvoilla.
 

Vahva karpalo ja maitohappobakteerit samassa kapselissa

KarpaLact Strong on suosittu karpalo-­ravintolisä. Se sisältää naisellista hyvinvointia puolustavat täsmäaseet; vahvan karpalouutteen ja huolella valitut aktiiviset maitohappobakteerit. KarpaLactia suositellaan erityisesti naisille, jotka kärsivät toistuvista virtsatieongelmista. Kapselit sopivat myös tueksi antibioottikuurille, koska ne auttavat vahvistamaan antibiooteilla stressatun vatsan omia maitohappobakteerikantoja.

KarpaLact sopii kaiken ikäisten naisten tarpeisiin – myös raskauden aikana.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 30.6.–31.7.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Miksi samurailla ei ollut krapulaa?
Samuraitaistelijat alkoivat käyttää umeboshia eli säilöttyä japanin­aprikoosia (Prunus mume) jo 1100-luvun alussa...
Lue
Pidä verisuonistosi ja sydämesi terveenä
On yleisesti hyväksytty, että sydän- ja verisuonisairaudet ovat pääosin elämäntapasairauksia, joiden syntymiseen...
Lue