Kansa tahtoo ketoosiin! Ota nämä apuvälineet käyttöön

Ketogeenisessa ruokavaliossa rajoitetaan hiilihydraattien määrää merkittävästi ja korvataan hiilihydraatit suurilta osin rasvalla. Tavoitteena on saada elimistö ketoosiin. Yleensä ketogeenisessa ruokavaliossa ravintoaineiden saanti jaetaan seuraavasti: rasvoja 70%, proteiinia 20% ja hiilihydraatteja 5-10%. Hiilihydraattien määrää voi nostaa silloin, jos liikkuu paljon.

 

Mitä ketoosi on?

Ketoosi on elimistön luonnollinen ja terveellinen rasvanpolttotila. Ketoosissa elimistö siirtyy käyttämään pääasiallisena energianlähteenään hiilihydraattien sijasta rasvaa, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan laihtumisen. 

Kehon hiilihydraattivarastot hupenevat noin 12 - 24 tunnissa eli ketoosi alkaa muutamien päivien päästä siitä, kun aloittaa ketogeenisen ruokavalion. Ensimmäiset päivät voivat olla hankalia, mutta sen jälkeen olo helpottaa. Suurin osa kokee ketoosissa olemisen helpoksi, koska olo on energinen eikä ole nälkä.
 

Varmista näiden ravintoaineiden saanti

Ketogeenisella ruokavaliolla ollessa on hyvä varmistaa muutaman tärkeän ravintoaineen riittävä saanti. PUHDAS+ KETO -tuotteiden avulla varmistat tärkeiden ravintoaineiden saannin ja maksimoit ketogeenisen ruokavalion tehon.
 

1. Puhdas+ KetoElectrolytes 

Koska ketogeeninen ruokavalio on ns. diureettinen ruokavalio, on tärkeää huolehtia riittävästä elektrolyyttien saannista. Puhdas+ KetoElectrolytes sisältää optimaalisessa suhteessa kloridia, natriumia, kaliumia ja magnesiumia, jotka ylläpitävät ja korjaavat nestetasapainoa. 

2. Puhdas+ KetoCollagen & MCT

On tärkeää huolehtia riittävästä proteiinin ja rasvojen saannista. Pääosa tulee ravinnosta mutta lisälähteeksi voit ottaa Puhdas+ KetoCollagen & MCT -tuotteen. Proteiini on peräisin korkealaatuisesta Peptan-kollageenista, josta saat hyvälaatuista proteiinia, mutta et hiilihydraatteja tai kaloreita. MCT-jauhe koostuu keskipitkistä rasvahapoista, ja se on erinomainen energianlähde aivoille sekä hyvä yleinen energialisä esimerkiksi ennen liikuntasuoritusta.

3. Puhdas+ KetoFiber

Koska ketogeenisessa ruokavaliossa ei syödä esimerkiksi leipää, kuitujen saanti voi helposti jäädä liian pieneksi. Kuidun saantia voi helposti lisätä Puhdas+ KetoFiber -tuotteella.

4. Puhdas+ KetoFuel

Puhdas+ KetoFuel on oiva välipala ketoilijalle. Tuotteessa on yhdistetty laadukkain proteiinin lähde kuituihin ja kookosmaidon rasvaan. Tuote sopii käytettäväksi sellaisenaan – se sekoittuu hyvin veteen ja maistuu herkulliselta. Jos haluat lisätä energiansaantia, voit nauttia samalla esimerkiksi raakasuklaata tai kourallisen pähkinöitä. Voit käyttää KETOFuelia myös blenderissä tehtävän smoothien pohjana ja lisätä siihen omia suosikkiraaka-aineitasi. 
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Tyynnytä menopaussin myrskyt luonnonmukaisesti!
Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää, mutta monilla niiden aiheuttamat oireet ovat silti omiaan laskemaan...
Lue
Hyvää naistenpäivää!
Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 28.2.–31.3.2020 niin kauan kuin tuotteita...
Lue