Kansa tahtoo ketoosiin!

Ketogeenisella ruokavaliolla ollessa on hyvä varmistaa muutaman tärkeän ravintoaineen riittävä saanti. KETO-tuotteiden avulla varmistat tärkeiden ravintoaineiden saannin ja maksimoit ketogeenisen ruokavalion tehon. 

Varmista näiden ravintoaineiden saanti  

Koska ketogeeninen ruokavalio on ns. diureettinen ruokavalio, on tärkeää huolehtia riittävästä elektrolyyttien saannista. Puhdas+ KetoElectrolytes sisältää optimaalisessa suhteessa kloridia, natriumia, kaliumia ja magnesiumia, jotka ylläpitävät ja korjaavat nestetasapainoa.  

 

On tärkeää huolehtia riittävästä proteiinin ja rasvojen saannista. Pääosa tulee ravinnosta mutta lisälähteeksi voit ottaa Puhdas+ KetoCollagen & MCT -tuotteen. Proteiini on peräisin korkealaatuisesta Peptan-kollageenista, josta saat hyvälaatuista proteiinia mutta et hiilihydraatteja tai kaloreita. MCT-jauhe koostuu keskipitkistä rasvahapoista ja se on erinomainen energianlähde aivoille sekä hyvä yleinen energialisä esimerkiksi ennen liikuntasuoritusta. 
 

Koska ketogeenisessa ruokavaliossa ei syödä esimerkiksi leipää, kuitujen saanti voi helposti jäädä liian pieneksi. Kuidun saantia voi helposti lisätä Puhdas+ KetoFiber -tuotteella.  

 

Tankkaa KetoFuel-välipalajauhetta kiireessä  

Puhdas+ KetoFuel on oiva välipala ketoilijalle. Tuotteessa on yhdistetty laadukkain proteiinin lähde kuituihin ja kookosmaidon rasvaan. Tuote sopii käytettäväksi sellaisenaan – se sekoittuu hyvin veteen ja maistuu herkulliselta. Jos haluat lisätä energiansaantia, voit nauttia samalla esimerkiksi raakasuklaata tai kourallisen pähkinöitä. Voit käyttää KetoFuelia myös blenderissä tehtävän smoothien pohjana ja lisätä siihen omia suosikkiraaka-aineitasi.  

 

Mikä ketogeeninen ruokavalio on?  

Ketogeenisessa ruokavaliossa rajoitetaan hiilihydraattien määrää merkittävästi ja korvataan hiilihydraatit suurilta osin rasvalla. Tavoitteena on saada elimistö ketoosiin. Yleensä ketogeenisessa ruokavaliossa ravintoaineiden saanti jaetaan seuraavasti: rasvoja 70%, proteiinia 20% ja hiilihydraatteja 5–10%. Hiilihydraattien määrää voidaan nostaa silloin, jos liikkuu paljon.  

 

Mitä ketoosi on?  

Ketoosi on elimistön luonnollinen ja terveellinen rasvanpolttotila. Ketoosissa elimistö siirtyy käyttämään pääasiallisena energianlähteenään hiilihydraattien sijasta rasvaa, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan laihtumisen.   

Kehon hiilihydraattivarastot hupenevat noin 12–24 tunnissa, eli ketoosi alkaa muutamien päivien päästä siitä, kun aloittaa ketogeenisen ruokavalion. Ensimmäiset päivät voivat olla hankalia, mutta sen jälkeen helpottaa. Suurin osa kokee ketoosissa olemisen helpoksi, koska olo on energinen eikä ole nälkä.  

Ketogeeninen ruokavalio on tämän hetken suosituin ns. ruokatrendi, jolla moni on kokenut positiivisia vaikutuksia elämänlaatuun, painonpudotukseen, jaksamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Tutustu Puhdas+ KETO Elektrolyyttijauheeseen ja muihin Puhdas+ KETO-tuotteisiin AITO hyvän olon kaupoissa tai -verkkokaupassa!

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.–31.10.2019 niin kauan kuin...
Lue
Ashwagandha – yrttien prinssi avuksi stressiin 
Stressinhallinnan A ja O on säännöllinen, terveellinen ruokailu, raittiin ilman hengittäminen, liikunta, ilon...
Lue
Kilpirauhasen vajaatoiminnan tukeminen luonnonmukaisesti 
Kilpirauhashormonien puute aiheuttaa vajaatoimintaa, jonka oireita ovat aineenvaihdunnan hidastuminen, väsymys,...
Lue