Kananmunasta on moneksi! Vuoden 2018 Terveys­tuote on NivelActive

Nivelten kankeus ja vihoittelu ovat tiettyyn rajaan asti ihan luonnollisia ikääntymiseen liittyviä ilmiöitä. Yhä useammin nivelten hyvinvointi on koetuksella myös nuoremmilla kuntoilijoilla. Valioravinnon palkittu NivelActive tarjoaa nopean ja eettisesti vahvan tuen ihan kaikenikäisten nivelten hyvinvointiin.

Senioreilla ei ole yksinoikeutta nivelten oikutteluun. Vastaavat kiusat ovat ajoittain tuttuja myös nuorille salihirmuille, kun tiukka treeniohjelma lipeää jo liiankin rankaksi. Samoin esim. aikuisikään ehtineet jalkapalloilijat tai voimistelijat voivat potea tilapäisiä, treenipäivän jälkeisiä nivelten liikkuvuushaasteita. Em. tapaukset eivät johdu iän myötä nivelrustojen kulumisesta, vaan nivelten poikkeuksellisesta rasitustilasta. Äärimmäinen rasitus voi aiheuttaa yhtä lailla nivelen tulehdustilan, kolotusta ja edelleen turvotuksen aiheuttamaa kankeutta.
 

Ainutlaatuiset ravintoaineet nivelille kananmunan kuoresta

Kananmunien korkea ravintoarvo on ollut tiedossa jo ammoisista ajoista lähtien. Vasta 90-luvulla kuitenkin havaittiin, että kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää erityisesti nivelille tärkeitä ravintoaineita; kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, glukosamineja ja kollageenia. Oivalluksen myötä myös munien aiemmin arvottomiksi koettuja kuoria on voitu hyödyntää varttuneiden ikiliikku­jien ja kaikkien muidenkin nivelterveyden hyväksi.
 

Tutkitusti turvallinen ja toimiva NEM®

Natural Eggshell Membrane NEM® on maail­man tutkituin kananmunan membraaniuute. Siinä kananmunan kalvon tehoaineet on pystytty säilyttämään alkuperäisessä, meille ihmisille aktiivisessa muodossa. Upeinta NEM-uutteessa on kuitenkin toimivuus. Kliinisten tutkimusten mukaan uute vaikuttaa niveliin selvästi perinteisiä kondroitiinisulfaatti- ja glukosaminivalmisteita nopeammin*. Sen käytön on osoitettu olevan hyödyllistä ja turvallista sekä tilapäisessä että pitkäaikaisessa käytössä.
 

Käyttäjät kiittävät nopeaa tehoa ja vastuullisuutta

Valioravinnon NivelActive on ainoa tuote maailmassa, jossa NEM® on yhdistetty samaan tablettiin Boswellia serratan ja Pirunkynnen kanssa. Nämä kasviuutteet ovat suosittuja Keski-Euroopan maissa, jossa niitä käytetään ravintolisinä sekä lääkelain alaisina perinteisinä kasvirohdosvalmisteina.

NivelActiven neljäs tehoaine on mangaani, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä. Valittujen aktiiviaineiden yhdistelmä on erittäin toimiva ja moni käyttäjä onkin kehunut NivelActivea ensimmäiseksi nopeasti vaikuttavaksi niveltuotteeksi. Nopeiden ravintoaineiden teho havaitaan usein jo 10 päivän säännöllisen käytön myötä.

NivelActivea nautitaan 2 tablettia päivässä. Sitä on kiitetty nopean tehon lisäksi upeasta eettisyydestä. Tuote sopii monista niveltuotteista poiketen myös kala- ja äyriäisallergikoille. NEM-uutetta lukuun ottamatta tuote on 100 % kasviperäinen.

Pietarsaaressa valmistettu NivelActive on noussut nopeasti Suomen suosituimpien niveltuotteiden kärkikastiin. Suomen Terveystuotekauppiaiden liiton Vuoden 2018 Terveystuote -palkinto on myönnetty tälläkin kertaa monesta ja erittäin hyvin perustellusta syystä.

 

*Tutkimusviite: Danesch et al. NEM brand eggshell membrane effective in the treatment of pain associated with knee and hip osteoarthritis; Results from a six center, Open label German clinical study, J. Arthritis 2014; 3(3).
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Puhdistu ja virkisty tammikuussa!
  Painonhallintaan & laihduttamisen tueksi Hyvän Olon Konjac sisältää glukomannaania, karnitiinia ja...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 3.–30.1.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Suolapiippu – suolahuone pienoiskoossa
Myös toisen maailmansodan aikana, kun Saksassa käytettiin suolakaivosta pommisuojana, monet astmaatikot huomasivat...
Lue