Kahvia kiloille

Jäikö ihanasta lomasta grillauksineen, limuineen ja jäätelöineen ikävät muistot vyötärölle? Ei hätää – painonhallinta ei voi enää olla helpompaa kuin juomalla kahvia. Ei toki ihan mitä tahansa kahvia, vaan erikoisvalmisteista vihreäpapu-uutetta aktiivisessa muodossa sisältävää CoffeeSlenderiä, jonka vaikutus on todettu lukuisin tutkimuksin.

Epäilevän kuluttajan mielessä käy helposti, että taas on keksitty jokin uusi ihmeaine painonsa kanssa kamppaileville. Toki painonpudotusmarkkinoilla trendit vaihtelevat ja uusia tuotteita tulee koko ajan markkinoille, mutta klorogeenihapon tehokkuus on todistettu jo vuonna 2002. Tuolloin Mainen yliopistossa suoritettiin kliininen pilottitutkimus, joka osoitti, että 60 %:lla koehenkilöistä heidän verensokeritasonsa aleni puolella. Käytännössä se tarkoittaa pienempää insuliinin eritystä ja vähäisempää rasvan varastoitumista kehoon.

Miksei tavallinen kahvi auta painonhallinnassa?

Nyt tarkkana: Tavallinen kahvi sisältää alunperin klorogeenihappoa. Kun kahvia paahdetaan, klorogeenihappo kuitenkin tuhoutuu. CoffeeSlenderin valmistaminen on erikoisosaamista vaativaa työtä, ja siksi menetelmä onkin patentoitu: Laadukkaista Arabica- ja Robusta -pavuista imetään klorogeenihappo pois ja kahvi paahdetaan suomalaiseenkin makuun maistuvaksi. Sitten kahviin lisätään uutteeksi jalostettu klorogeenihappo, joka toimii nyt täydellä teholla. Se mm. kiihdyttää aineenvaihduntaa, heikentää sokerien imeytymistä ja vähentää näläntunnetta.

Kampaamon asiakkaat ovat innoissaan

- Meillähän asiakkaat keskustelevat koko ajan - mistäpä muusta kuin laihduttamisesta ja mahdollisimman terveellisestä ruokavaliosta, parturi-kampaamo Bobin omistaja Paula Hämäläinen naurahtaa. Helena Ahti-Hallberg, joka itse ei kuulu kahvinjuojiin, halusi ilahduttaa Paulaa ja tämän asiakkaita, kun suomalaisia koekäyttäjiä värvättiin.

- Täytyy kehua, että kyllä vatsa toimi kiitettävästi ja huomasi, että aineenvaihdunta parani. Selvästi tuote vei myös näläntunnetta eikä tehnyt mieli napostella. Naposteluun sortuu helposti pitkän työpäivän päätteeksi, kun tulee syötyä milloin ehtii asiakkaiden välillä - eikä aina silloinkaan, Paula kertoo.

- Asiakkaat kyselivät kahvista innokkaina, kun laatikot olivat esillä, mutta valitettavasti en osannut oikein kertoa tuosta toimintamekanismista - nyt saimme hyviä esitteitä, joista asiakkaiden on helppoa saada perusteellista infoa.

Tieto CoffeeSlenderistä on kiirinyt suusta suuhun, ja tuotteella onkin jo suuri joukko vannoutuneita vakiokäyttäjiä. Julkisuuden henkilöistä mm. Ritva Oksanen on antanut aiheesta haastatteluja - alunperin SkinGain-kollageenivalmisteesta, jonka Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto myös valitsi vuoden 2014 hoitotuotteeksi.

- Minullahan ei ole ollut varsinaisia paino-ongelmia, mutta kun koin SkinGain-kollageenibuusterin todella tehokkaaksi, halusin tietysti kokeilla myös CoffeeSlenderiä. Ihastuin välittömästi sen tuottamaan hyvään oloon - kuvailisin, että siitä tulee sisäisesti hoikka olo, Ritva kuvailee osuvasti.

- Minun on myös helppo yhtyä norjalaisen Miss Universum Mona Groud´tin ajatukseen: ”Juon joka tapauksessa enemmän kuin kolme kuppia kahvia päivässä, joten miksi en yhtä hyvin joisi kahvia, joka pitää linjani kurissa.”

Säästöpakkaus laskee tuotteen hintaa

Pitkän odotuksen jälkeen Suomeen saatiin erä valmiissa annospakkauksissa myytävää CoffeeSlenderiä, jonka hyvänä puolena on se, että pusseja on kätevä ottaa vaikkapa työpaikalle tai matkalle mukaan. Kääntöpuolena se, että yksittäin pakkaaminen on kallista. Nyt ilouutisena Med-Eq on suomalaisten toiveesta valmistuttanut 200 gramman veteen sekoitettavan pikakahvi-pakkauksen, josta kahvia riittää peräti kuukaudeksi, ja hintakin putoaa lähes puolella.

Lehden muita artikkeleita

Lesitiini avuksi kaikille
Soijalesitiini on luontainen, soijapavuista valmistettu ravintoaine. Soijalesitiiniä saadaan soijapapuöljyn...
Lue
Raikkaasta greipistä ja greipinsiemenöljystä on moneksi
Greipin käyttöä maailmalla Suurin osa greipeistä syödään sellaisenaan tai niistä valmistetaan tuoremehua...
Lue
Karita Tykkä: tehoa ihon ja hiusten kauneuteen
Ihon ja hiusten kauneus tulee sisältäpäin - Pidän hyvää huolta ihostani ja hiuksistani, sillä minulla on luonnostaan...
Lue