Judy Dench pärjää 007:n pomona

79-vuotias Judy Dench on näyttelijälegenda. Maailmanmaineeseen hän ponnahti esitettyään seitsemässä uusimmassa James Bond -elokuvassa agentin viileää esimiestä. Vuorosanojensa muistamiseen hänellä on vinkki: ”Otan joka aamu ihmeellistä asiaa nimeltään Eye q.”

Teinit ympäri maailman ihailevat harvaa lähes kahdeksankymppistä. Tuoreimmassa James Bondissa, Skyfallissa, nimenomaan Judy Denchin roolihahmo on tapahtumien keskipisteenä. Hän on ennen kaikkea teatterinäyttelijä. Kansainvälinen elokuvaura alkoi verrattain myöhään, mutta Oscar-ehdokkuuksia on silti ehtinyt kerääntyä kourakaupalla. Ilman vaivoja Judy Denchkään ei ole päässyt ikääntymään: hänen polvinivelensä on vaihdettu. Hän kärsii mm. silmäpohjan rappeutumasta, eikä näe enää lukea, vaan käsikirjoitukset luetaan hänelle nykyisin ääneen.

Aivojensa toimintaa ja muistiaan Judy Dench tukee käyttämällä Eye q mind 50+ rasvahappovalmistetta, joka sisältää luontaisia kalaöljyjä sekä jättihelokinsiemenöljyä aivojen välittäjäaineiden kannalta ihanteellisessa suhteessa.

Eye q -valmisteiden kalaöljy on puhdasta ja luonnollista. Öljyyn käytettävät kalat pyydystetään maailman puhtaimmilta vesiltä. Tuote sisältää omega-rasvahappojen lisäksi sinkkiä, magnesiumia sekä B6- ja B12-vitamiineja. Sinkin on todettu edistävän kognitiivisia toimintoja, ja B-vitamiini edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa.

”En osaa kuvitellakaan jääväni eläkkeelle”, Judy Dench sanoo. ”Työni ei muutu helpommaksi vuosien mittaan. Vaikka suhtaudun itseeni kohdistuviin odotuksiin huolettomammin, repliikkien muistaminen hankaloituu, ellei aivoistaan pidä huolta.”

Uusi eye q Mind virkistää muistiasi

Eye q tuoteperhe on laajentunut aikuisille suunnatulla uutuudella, Eye q mindilla. Eye q  -rasvahappovalmisteet sisältävät luontaisia kalaöljyjä sekä jättihelokinsiemenöljyä aivojen välittäjäaineiden kannalta optimaalisessa suhteessa. Eye q rasvahapposeoksesta on tehty lukuisia tieteellisiä tutkimuksia koskien erityisesti lasten käytös ja oppimishäiriöitä – nyt uusi tuote Eye q mind 50+ on kehitetty nimenomaan aikuisille tukemaan aivojen toimintaa ja muistia erityisesti yli 50 vuoden iässä.

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Nivelet kuntoon
Nivelongelmat ovat suomalaisten yleisimpiä vaivoja. Liikkuminen voi hankaloitua fyysisesti vaikean työn tai raskaan...
Lue
Suomalaiset marjat ja pellava - maailman eliittiä
Kasvifenolit, mitä ne ovat? Kasveissa esiintyy suuri määrä erilaisia fenolisia yhdisteitä, joita ei varsinaisesti...
Lue
Ruusunmarjaa nivelille
Saadakseen ruusunmarjaa ympäri vuoden Erik alkoi kehittää hellävaraista kylmäkuivatusmenetelmää, joka säilyttäisi...
Lue