Jouluun kotimaiset lahjavinkit

Frantsilalta löytyy joulun perinteiset suosikkilahjat: Paras Ystävä Hoitopakkaus ja Ojan isännän muistolinimentti.

Frantsilan Paras Ystävä hoitopakkaus on paras lahja niille, jotka kärsivät niska- tai hartiakivuista, kylmistä jaloista tai ovat flunssaisia. Paras Ystävä hoitaa kipeät lihakset, poistaa kolotusta ja tarpeen tullen lämmittää kylmät jalat ja lievittää flunssaisen oloa. 

Pakkausta on helppo käyttää ja se soveltuu hyvin vaikka koko perheen käyttöön. 

Kun tarvitset lämmintä, laita hoitopakkaus mikroon ja lämmitä 2–3 min. Tämän jälkeen aseta pakkaus hoidettavaan kohtaan ja nauti ihanasta lämmöstä. Paras Ystävä -pakkaus luovuttaa lämpöä pitkään ja tasaisesti. Salaisuus on puhdistetussa kaurassa ja sen lämmönsidontakyvyssä. Hyvä puoli on myös se, että päällinen on puuvillakangasta ja oikein käytettynä kestää miltei ikuisuuden. 

Jos tarvitset kylmähoitoa, kuten lihastulehduksiin tai ensiapuna venähdyksiin, Paras Ystävä toimii silloinkin. Laita pakkaus pakastimeen (muovipussissa) ja kun tarvitset tasaista kylmää, niin ota pakkaus käyttöön. 

Frantsilan toinen kotimainen lahjavinkki on Ojan isännän muistolinimentti, joka on suunniteltu lihas- ja nivelkipujen hoitoon. Tuotteen juuret menevät 1900-luvun alkupuolelle, jolloin maankuulu kansanparantaja Juho Yli-Ojala kehitti tuotteen. Linimentti on voimakkaan tuoksuinen ja moni muistaa ko. tuoksun lapsuudestaan, sillä apteekit valmistivat tätä tuotetta aina 1980 luvulle asti. ­Linimenttiä on helppo käyttää, se imeytyy hyvin eikä tahraa. Sitä sivellään kipeälle alueelle 2–3 kertaa päivässä. Tehonsa Ojan isännän muistolinimentti saa suomalaisista yrteistä sekä eteerisistä öljyistä – ja toimii!
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

Lehden muita artikkeleita

Huikeita Testing Labin tuloksia Nivel Magnesium ihosuihkeesta!
Apua olkapäävaivoihin Testaajat huomasivat suihkeen positiiviset vaikutukset erityisesti lihasperäisissä...
Lue
Sikuri – se kofeiiniton vaihtoehto!
Sikurijuoma on hyvä kuidun lähde: jauheesta 32 % on prebioottista ravintokuitua, ja koska jauhe liukenee kokonaan...
Lue
Hyvän olon lahjaideat ja jouluherkut AITO-kaupasta!
  Joulusivujen lahjaideat ja herkut löydät AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!
Lue