Joulurauhaa vatsalle

Joulun aikaan kohdistuu suuria odotuksia: ruokia ja lahjoja on ylenpalttisesti, tavataan läheisiä ihmisiä, suunnitelmissa on ehkä myös matka pitkien pyhien aikana. Suunnitteluissa ja valmisteluissa on pään lisäksi myös vatsa kovilla.

Suolisto reagoi jo pieneenkin stressiin. Ruoansulatus heikkenee ja suolistomikrobistossa tapahtuu muutoksia sekä fyysisen että psyykkisen stressin aikana. Suolisto voi toimia joko tavallista hitaammin tai nopeammin. Muista silloin probiootit!

Probiootit ovat terveyttä edistäviä maitohappobakteereita. Ne antavat vahvistusjoukkoja suolistossa jo oleville hyville bakteereille. Kun suolisto voi hyvin, vaikutus välittyy koko kehoon mm. puolustusjärjestelmän ja ravintoaineiden paremman imeytymisen kautta.
 

Vuoden 2017 Terveystuote: Probiootti comp

Bioteekin Probiootti comp sisältää maitohappobakteerien lisäksi glutamiini-aminohappoa ja biotiinia, joka ylläpitää suoliston herkän limakalvon hyvinvointia. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön tai kuurimaisesti esimerkiksi stressaavina ajankohtina tai matkojen yhteydessä. Bioteekin Probiootti comp on palkittu vuoden 2017 Terveystuotteena.

Vatsa rakastaa rauhaa. Vietetään joulua läheistemme seurasta nauttien, ruokapöydissä ruoan pureskelu muistaen ja kynttilöiden äärellä tunnelmoiden. Ehkä joululahjapaketista paljastuu ajatuksella valittu lahja Probiootti comp! Rauhallista joulua ja hyvää oloa uuteen vuoteen!
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.12.–31.12.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Hyvää yötä ja kauniita unia!
Aivot prosessoivat päivän aikana saatuja tietoja ja ne lajitellaan muistiin. Eli uni on tärkeää siivous-, remontointi-...
Lue
Iloisen raikasta - turvallisesti ja ekologisesti!
Suomessa valmistetut Aito Raikas -pesu­aineet sisältävät ainoastaan kasviperäisiä ja biohajoavia raaka-aineita, jotka...
Lue