Joko olet kokeillut Viridian- ravintolisiä?

Viridian-ravintolisät ovat puhtaita ja laadukkaita valmisteita, jotka sopivat lähes kaikille. Englannissa valmistetut tuotteet eivät sisällä lisäaineita tai sidosaineita. Ne ovat myös täysin vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia.

Luontaistuntijan valikoimiin vakiintuneessa Viridian-sarjassa on keskeistä puhtaus, ympäristön huomioon ottaminen ja eettisyys.

Tuotteiden ainesosat on valittu huolellisesti ja pakattu kierrätettäviin lasipurkkeihin. Laadun takaamiseksi myös jäljitettävyys on tärkeää: käytettyjen kasvien taivalta pystytään seuraamaan siemenestä valmiiseen kapseliin asti. Viridianin käyttämät raaka-aineet ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja puhtaita: yli 40 % valmisteista on luomusertifioituja, eivätkä tuotteet sisällä lisäaineita, sidosaineita tai geenimuunneltuja ainesosia. Jokaisesta myydystä tuotteesta menee osuus hyväntekeväisyyteen lasten ja ympäristön auttamiseksi.

Kalium ja magnesium – kesän tärkeät kivennäisaineet

Kesällä helle hellii ja monien ruokavaliossa on makkaroiden ja muiden grilliherkkujen takia paljon suolaa. Liiallinen natriumin saanti ja lämmin sää aiheuttavatkin usein turvotusta. Runsas suolan käyttö voi myös kohottaa verenpainetta.

 

Kalium ja magnesium ovat tärkeitä kivennäisaineita, erityisesti Suomen suvessa. Kalium on tärkeää lihaksille ja hermostolle, ja se edistää verenpaineen pysymistä normaalina. Kaliumin lähteitä ruokavaliossa ovat esimerkiksi kasvikset, hedelmät, marjat ja täysjyvävilja.

Riittävä magnesiumin saanti on tärkeää mm. lihaksille, hermostolle ja luustolle. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja elektrolyyttitasapainoa. Magnesiumin lähteitä ruokavaliossa ovat esimerkiksi pähkinät, mantelit, täysjyvävilja, vehnänleseet ja alkiot.

Hyvä kesätuote: Viridian Kalium Magnesiumsitraatti

Viridian Potassium Magnesium Citrate on kahden tärkeän mineraalin, kaliumin ja magnesiumin, hyvin imeytyvä yhdistelmä lihasten toiminnalle ja energia-aineenvaihdunnalle. Tuotteessa on mukana viherseosta, joka sisältää sinimailasta, spirulinaa ja mustikkaa.

 

Viridian-tuotteita on saatavilla ainoastaan Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta. 

30 kaps. 9,25 €

Lehden muita artikkeleita

Lihasvaivani katosivat – Diasporal magnesium auttoi
Krampit, suonenvedot, lihasten kipeytyminen ja jäykkyys haittasivat ennen työtäni ja vapaa-aikaani. En meinannut päästä...
Lue
Tuuheat hiukset, vahvat kynnet ja hyvä iho
Hiuksista 90 % on kerrallaan kasvuvaiheessa. Hius kasvaa päivässä n. 0,35 mm, kuukaudessa noin 1 cm. Vähäinen...
Lue