Inkiväärillä kolotuksille hyvästit, kuusenpihkaa pykimille ja haavoihin

Tänä syksynä ei kärsitäkään kipuiluista ja kolotuksista - hienommin muotoiltuna tuki- ja liikuntaelinten sairauksista. Tuttu juttu jokaiselle suomalaiselle jossain vaiheessa: Milloin kivistää selkää, hartiat ovat juntturassa ja polvia vihloo. Kuntosalit kutsuvat, ja mökkien syyskunnostus kostautuu ilman hoitoa.

Täysin kotimaisen yrityksen Donna Taponeron luomuvoiteiden hellävarainen mutta rautainen teho kiirii yhä vauhdikkaammin suusta suuhun.

Inkivääri-MSM -hoitovoide sisältää luonnon inkivääriä, jonka on jo aikojen alusta tiedetty lievittävän niin lihas- kuin nivelsärkyä.

MSM - salamyhkäiseltä kuulostava kirjainyhdistelmä on tuttu orgaaninen rikkiyhdiste, joka rakentaa nivelkalvoa. Kun nämä kaksi tehoainetta yhdistettiin, saatiinkin sellainen voide, että tepsii kanssa!

Donna Taponero Inkivääri-MSM -hoitovoide virkistää verenkiertoa ja on monien vakiokäyttäjien mukaan korvaamaton reuman ja fibromyalgian lievittäjänä.

Se on aktiivisen kuntosalilla kävijän päivän pelastaja, ja innokkaan mökillä puuhastelijan aarre.
 

Yksi voide - apu vauvasta vaariin

Syys- ja talvilomalle lähtijä pähkäilee, mitä kaikkea voikaan tapahtua...ja varautua kyllä kannattaa. Mutta järjetön määrä purkkia ja purnukkaa stressaa myös, eikä siltikään tahdo haaverin sattuessa olemaan sitä oikeaa, tepsivää ja lievittävää.

Donna Taponeron Kuusenpihkavoide on varsinainen vauvasta-vaariin -voide: Iho kärähtää auringossa, tulee haavaa, naarmua tai nirhamaa. Riittää, kun pakkaat Kuusenpihkavoiteen mukaan.

Kuusenpihkaa on käytetty Suomessa satoja vuosia haavojen ja nirhaumien nopeaan parantamiseen, auringonpolttamiin ja palovammoihin, ihottumiin, halkeileviin sormenpäihin ja kantapäihin. Hoituupa kuusenpihkalla koirienkin anturat, vinkkaavat Kuusenpihkavoiteen fanit.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.
 

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.9.–28.9.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Nautitaan syksystä terveinä!
Omia ravintovarastojaan kannattaa alkaa täydentää ajoissa, vaikka kesän jälkeen tuntuisi vielä virtaa riittävän. Kestää...
Lue
Kananmunasta nopea ja vastuullinen vaihtoehto niveltesi hyvinvointiin
Jo vuosikymmenten ajan niveltuotteet ovat sisältäneet perinteisiä nivelille tärkeitä aineosia, kuten...
Lue