Imeytyminen täydellisellä hyödyllä

Viime aikoina mediassa on ollut paljon esillä B12-vitamiinin tärkeys ja imeytymisen vaikeus. Tähän asiaan on tullut muutos FutMedin SuperiorSource Microlingual®-ravintolisistä, jotka imeytyvät yli 90%:sti. Suomessa täysin uudet FutMedin SuperiorSource:n Microlingual® ravintolisät saatavana ainoastaan Luontaistuntijat-liikkeistä.

SuperiorSource Microlingual®-tuotteet ovat olleet USA:n markkinoilla jo vuodesta 1969, ja siellä tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosioin kuluttajien keskuudessa. Microlingual® -tuotteissa on ainutlaatuinen tekniikka, ja niiden ominaisuudet on suunniteltu siten, että liukeneminen ja imeytyminen tapahtuvat välittömästi verenkiertoon. FutMedin SuperiorSource Microlingual® -valmisteet ovat kaikki kielen alle laitettavia tabletteja eli resoribletteja, joka mahdollistaa vitamiinin liukenemisen 15 sekunnissa suoraan verenkiertoon.

Pienet, lisä- ja apuaineettomat tuotteet liukenevat ja imeytyvät välittömästi suun limakalvoilta. Tuotteiden koko on saatu minimaalisen pieneksi juuri siksi, että tuotteessa on vitamiinin lisäksi vain erittäin pieni määrä laktoosia ja akaasiakumia. Laktoosi auttaa liukenemisessa ja akaasiakumi taas pitää tabletin koossa. Ravintolisän liukenemiseen ei tarvita vettä ja niistä ei jää mitään jälkimakua. Tuotteet eivät sisällä mitään makeutus- tai väriaineita.

Kun otat FutMedin SuperiorSource Microlingual® -ravintolisän, se imeytyy suun limakalvojen kautta välittömästi suoraan vereen, jolloin imeytymisprosentti on yli 90. Microlingual®-ravintolisien etu on, että ne ohittavat koko monimutkaisen ruoansulatussysteemin, koska ne imeytyvät suoraan verenkiertoon suun limakalvojen kautta. Tuotteiden sisältämä pieni määrä laktoosia ei ärsytä allergikkoja, koska laktoosi ei kulkeudu ruoansulatuskanavaan. Imeytymisongelmat voi välttää ottamalla ravintolisät aina kielen alta, kuitenkaan kaikki tabletit, tipat ja suihkeet eivät imeydy suoraan kielen alta verenkiertoon, vaan niiden koostumus pitää olla tehty varta vasten tähän tarkoitukseen. Microlingual® tuotteet ovat erittäin hyviä myös niille henkilöille, joilla on nielemisongelmia tai joutuvat ottamaan paljon erilaisia lääkkeitä.

D3-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina, hampaiden terveyttä ja normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. D3-vitamiini on erittäin tärkeä vitamiini ikääntyville ihmisille, kun normaalit hormonitasot laskevat; tuloksena on kehon toimintojen heikkeneminen. Myös kesällä on hyvä käyttää D3-vitamiinituotteita. FutMedin SuperiorSource Microlingual® D3-valmisteita on monta eri pitoisuusvaihtoehtoa: 10, 25, 125 ja 250 mikrogrammaa.

Nykyinen ruokavalio ei yksinkertaisesti riitä tuottamaan riittävästi B12-vitamiinia, useimmat kärsivät sen puutteesta. B12- vitamiinien puutostilojen tunnusmerkkejä ovat krooninen väsymys, alakulo sekä sydän- ja verisuonitautiongelmat. B12-vitamiinin puute voi aiheuttaa neurologisia oireita, myös muistiongelmia. B12-vitamiini on avain sydämen terveyteen. Homokysteiini on normaali proteiinien aineenvaihdunnan sivutuote, ja on myös toksinen aminohappo, joka on yhdistetty sydänsairauksien ja halvauksien kohonneeseen riskiin. Terveessä kehossa B12 ja foolihappo auttavat muuttamaan homokysteiinin metioniiniksi, joka on tarpeellinen aminohappo. B12 auttaa edistämään verisuonien eheyttä. B12-vitamiini on todettu parantavan keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta. Tästä voi seurata parempi stressinsietokyky ja säännöllinen unirytmi. Microlingual®-valmisteet ovat loistava vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat B12-vitamiinia lisäravinteena ja erityisesti heille, joilla on ongelmia suolistossa. Suuret määrät C-vitamiinia voi ehkäistä B12-vitamiinin imeytymistä, joten vältä niiden ottamista yhtä aikaa.

SuperiorSourcen Microlingual® B12-valmisteet ovat metyylikobalamiinimuotoa, joka on kaikkein bioaktiivisin muoto. Metyylikobalamiini imeytyy huomattavasti paremmin kuin muut B12-vitamiinimuodot. FutMedin SuperiorSourcen Microlingual® B12-valmisteita on monta eri pitoisuusvaihtoehtoa: 1000, 5000, 10000 mikrogrammaa sekä tuote, jossa on 1000 mikrogrammaa B12 ja foolihappoa 400 mikrogrammaa.

Melatoniini nopeuttaa nukahtamista ja auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. SuperiorSourcen Microlingual® Melatoniinissa 1 mg on mukana myös kamomillaa, jonka tyynnyttää ennen nukahtamista. Melatoniini toimii myös kielen alta, vaikuttaa nopeasti eikä siitä jää mitään jälkimakua tai liukenettomia apuaineita.

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Suomen vaarallisin eläin
Punkit haistavat houkuttelevan isännän Punkit viihtyvät rehevässä aluskasvillisuudessa, josta ne tilaisuuden tullen...
Lue
Hormoniheilahtelut kuriin
Hetkiä rauhoittumiselle Naisen hormonitoiminta on tarkoin säädeltyä. Kun kaikki on kunnossa, kuukautiset tulevat...
Lue
Urheilija luottaa entsyymivalmisteeseen
”Sain vinkin parilta pelaajalta” Espoossa syntynyt, mutta tätä nykyä Helsingissä asuva ja HJK:n väreissä pelaava...
Lue