Iloisen raikasta - turvallisesti ja ekologisesti!

Luontaistuntijan valikoimiin on tullut uutuutena Aito Raikas -sarja kodin puhdistamiseen ja henkilökohtaiseen hygieniaan. Aito Raikas on kestävä valinta ihmisen ja ympäristön kannalta. Puhdas suomalainen luonto on suojelun arvoinen! 

Suomessa valmistetut Aito Raikas -pesu­aineet sisältävät ainoastaan kasviperäisiä ja biohajoavia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia sekä luonnolle että ihmiselle. Vesistöjä ei kuormiteta mikromuoveilla, petrokemian raaka-aineilla, zeoliiteilla tai biosideilla eikä eläinperäisillä entsyymeillä. 

Pesuaineiden raaka-aineet ovat luonnon­kosmetiikkastandardin hyväksymiä, ja tuotannossa käytetään sertifioitua ekosähköä. Pullot ovat kierrätyskelpoista muovia.
 

Hemmottele itseäsi hyvällä omallatunnolla

Aito Raikas -hygieniasarjasta löydät shampoon, hoitoaineen, suihkugeelin sekä käsienpesunesteen. Pohjoisen luonnon vitamiinipitoiset kasvi­uutteet hoitavat ihoasi ja hiuksiasi, ja aidot eteeriset öljyt hemmottelevat aistejasi. Käytämme vain ihmiselle ja luonnolle turvallisia, sataprosent­tisesti biohajoavia raaka-aineita. Aito Raikas -hygieniatuotteita ovat:

Hygieniatuotteet 15,50 (500 ml)
 

Koti puhtaaksi luontoa kunnioittaen

Koti puhdistuu ympäristöystävällisesti ja turvallisesti, kun käytät Aito Raikas -tuotteita! Sarjaan kuuluvat yleispuhdistussuihke siivoukseen, astianpesuaine käsin tiskaamiseen ja nestemäinen pyykinpesuaine kirjopyykille. Aito Raikas -puhdistustuotteita ovat:

Kodinpuhdistustuotteet 12,80 (500 ml)
 

Kotimainen, vegaaninen ja ekologinen!
 

Aito Raikas -tuotteita on saatavilla ainoastaan Luontaistuntijalta myymälöistä ja verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan!

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.12.–31.12.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Hyvää yötä ja kauniita unia!
Aivot prosessoivat päivän aikana saatuja tietoja ja ne lajitellaan muistiin. Eli uni on tärkeää siivous-, remontointi-...
Lue
Joulurauhaa vatsalle
Suolisto reagoi jo pieneenkin stressiin. Ruoansulatus heikkenee ja suolistomikrobistossa tapahtuu muutoksia sekä...
Lue