Ikiliikkuja Aira Samulin: Suosittelen Bodyflex® Combia!

Aira Samulin on 89-vuotias taiteilija-yrittäjä. Aira on ehtinyt elämänsä aikana paljon: hän on mm. toiminut kuvaussihteerinä Suomen Filmiteollisuus Oy:ssä, vetänyt omaa tanssikoulua ja ollut niin Espoon kuin Helsingin kaupunginvaltuustoissa. Aira on toiminut ja toimii useissa hyväntekeväisyyshankkeissa. Hyrsylän Mutka on hänelle rakas paikka, jossa yhdistyvät lapsuuden muistot, keräilyharrastus, hyväntekeväisyys ja matkailualan yrittäjyys.

Aira on tutustunut Hankintatukun ravintolisiin ja ottanut niistä omakseen Bodyflex® Combi -tabletit, Fosfoser® Memory -muistikapselit ja Vitamar 1000 -Omega-3 kapselit. Tanssijan nivelet, jänteet ja lihakset ovat kovalla koetuksella päivittäin. Bodyflex® Combi on monipuolinen ravintolisä, joka auttaa huolehtimaan nivelille, lihaksille, jänteille ja luustolle tärkeiden ravintoaineiden saannista. Bodyflex® Combin käyttö on helppoa, sillä siitä saa kätevästi seitsemän tehoainetta samasta tuotteesta, Aira valistaa.

– Käytän Bodyflex® Combia – käytä sinäkin. Se on suomalainen tuote.

 

Bodyflex-tuoteperheeseen uusia kollageenituotteita

Bodyflex® Combi on monipuolinen seitsemän tehoaineen yhdistelmävalmiste, joka sisältää nivelten, lihasten ja luuston hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita. Inkiväärin ja nokkosen aktiiviaineet sekä vihersimpukan sisältämät Omega-3 rasvahapot – ETA, EPA ja DHA – auttavat niveliä säilyttämään toimintakykynsä sekä tuovat helpotusta nivelten ja lihasten jäykkyyteen. Luonnollinen, orgaaninen rikkiyhdiste OptiMSM® (metyylisulfonyylimetaani) edistää nivelten aineenvaihduntaa ja toimintakykyä. Kalsium, D-vitamiini ja magnesium ovat luuston hyvinvoinnille tärkeitä rakennusaineita.

Bodyflex® tuoteperheeseen on saatu kaksi uutta kollageenivalmistetta: Bodyflex® Collagen -kollageeni-C-vitamiinitabletit ja Bodyflex® Collagen Nivel shot -nestemäinen kollageeni-magnesium-B-vitamiinivalmiste.

Kollageeni on sidekudoksen ja luuston pääproteiini. Koska elimistön kollageenin muodostuminen vähenee iän myötä, kollageenin saantia on hyvä täydentää ravintolisällä. Bodyflex®-sarjan kollageenivalmisteiden sisältämä Peptan® hydrolysoitu kollageeni on ainutlaatuinen: Se sisältää hydroksiproliinia, joka antaa elimistölle signaalin, että elimistön pitää alkaa valmistaa uutta kollageenia. Bodyflex® Collagen -tableteissa on mukana C-vitamiini, joka edistää normaalia kollageenin tuotantoa muun muassa rustojen normaalia toimintaa varten.

Bodyflex® Collagen Nivelshot on erittäin vahva kollageenivalmiste – 30 ml sisältää 10 000 mg kollageenia. Valmisteessa on mukana B-vitamiineja ja magnesiumia, joka mm. edistää lihasten normaalia toimintaa. Kollageenivalmisteita voi käyttää samanaikaisesti Bodyflex® Combi -tablettien kanssa.

 

Vahvat muistikapselit – Airan suosikkituote

Airan suosikkituotteisiin lukeutuvat myös Fosfoser® Memory -muistikapselit. Niiden tehoaineet fosfatidylseriini ja fosfatidihappo ovat soijafosfolipidejä ja toimivat mm. solukalvojen rakenneosina. Niiden merkitys korostuu aivoissa. Fosfoser® Memory -kapselit on valittu Vuoden Luontaistuotteeksi vuonna 2002, eikä ihme, sillä nämä soijaperäiset kapselit virkistävät muistia, lisäävät keskittymiskykyä ja vireyttä sekä kohottavat mielialaa.

 

Verisuonille ja aivoille Vitamar 1000 Omega-3 kapselit

– Käytän Vitamar 1000 -kapseleita joka päivä. Ja suosittelen muillekin! Niiden Omega-3 rasvahapot ovat tärkeitä etenkin verisuonille ja aivoille, painottaa Aira.

Suomen vahvin Omega-3 kapseli Vitamar 1000 sisältää 1020 mg Omega-3:sta yhdessä kapselissa. Niistä EPA:a on 600 mg ja DHA:ta 300 mg. EPA eli eikosapentaeenihappo ja DHA eli dokosaheksaeenihappo edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA myös edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina ja näön pysymistä normaalina. Valmisteen EPA ja DHA ovat etyyliesterimuodossa. Kapselit sisältävät niiden lisäksi luontaista E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 4.1.–26.1.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Tervetuloa uusi vuosi uusin mahdollisuuksin
Tästä lehdestä löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa. Tiesitkö, että autoimmuunisairauksien, kuten diabetes,...
Lue
Virtaa vihermehuista!
Ihan jokainen hyötyisi vihermehuista osana ruokavaliotaan Vihermehuilla voi ylläpitää terveyttä helposti, ilman että...
Lue