Ihokarvojen poistaminen sokeroimalla

Vartalosokerilla poistat häiritsevät ihokarvat – yhdellä käsittelyllä jopa kuukaudeksi!  Pitkäkestoisten tulosten lisäksi ekologisuus ja edullisuus ovat vartalosokeroinnin valtteja. Ihokarvojen poistaminen Easy Sweet -vartalosokereilla on tietoisen kuluttajan kestävä valinta.

Yksi pakkaus, silkinpehmeä iho koko kesäksi.

Easy Sweet -vartalosokereita on kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle. Hellävaraisuutensa ansiosta voit poistaa samalla tuotteella häiritsevät ihokarvat niin kasvoista, sääristä kuin bikinirajastakin. Yhdellä Easy Sweet -pakkauksella (220g) käsittelet koko vartalosi useaan kertaan. Easy Sweet –pakkaus riittää siis koko kesäksi!

Ekologinen valinta - 100% luonnontuote.

Easy Sweet -vartalosokerit ovat 100% luonnontuotteita. Ne ovat täysin säilöntäaineettomia, ja sisältävät vain luonnon omia aineita: sokeria, vettä, sitruunahappoa, ja vartalosokerista riippuen hunajaa, oliiviöljyä tai ruusu-uutetta.

Easy Sweet –vartalosokereiden käyttäjät ovat kiitelleet tuotteen ekologisuutta, edullisuutta, hellävaraisuutta ja pitkäkestoisia tuloksia. Ikivanhaa egyptiläistä ihokarvojen poistomenetelmää eli vartalosokerointia käyttävä Salla on perustellut Easy Sweet –tuotteen käyttöä:

”Vapaat aikataulut, ei parkkimaksuja, ei hoitolamaksuja. Ja kuten ohjevideollakin sanottiin - jokainen oppii. Mahtava, edullinen tuote, ja iho pehmeä kuin vauvanpylly!” Salla, 25v.

Kokeile sinäkin!

Easy Sweet -tuotteen mukana saat ohjeet, joita seuraamalla opit helposti poistamaan ihokarvoja sokeroimalla. Varmuutta vartalosokerointiin saat myös ohjevideosta osoitteesta www.sokerointikotona.fi. Easy Sweet – vartalosokerin käyttäjä palkitaan useiden viikkojen silkinpehmeällä iholla!

 

Easy Sweet -vartalosokerin edut:

 

1. pitkäkestoiset tulokset

2. ekologisuus

3. hinta

4. hellävaraisuus

– vartalosokeri käy kaikkien ihokarvojen poistamiseen ja kaikille ihotyypeille

Vinkki: Ihosi on kauneimmillaan, kun teet sokeroinnin muutama päivää ennen juhlaa.

Easy Sweet tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Suomen vaarallisin eläin
Punkit haistavat houkuttelevan isännän Punkit viihtyvät rehevässä aluskasvillisuudessa, josta ne tilaisuuden tullen...
Lue
Hormoniheilahtelut kuriin
Hetkiä rauhoittumiselle Naisen hormonitoiminta on tarkoin säädeltyä. Kun kaikki on kunnossa, kuukautiset tulevat...
Lue
Urheilija luottaa entsyymivalmisteeseen
”Sain vinkin parilta pelaajalta” Espoossa syntynyt, mutta tätä nykyä Helsingissä asuva ja HJK:n väreissä pelaava...
Lue